Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (kovo 17 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (KOVO 17 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė kovo 17-ajai, sekmadieniui.

AVINAS. Jei per daug tikėsitės iš kitų, diena atneš nusivylimų. Bendraukite šiltai, be pretenzijų, senų žaizdų aitrinimo, tuomet neteks liūdėti ir graužtis dėl padarytų klaidų.

JAUTIS. Šiandien jūs geriausiai jausitės namuose, ypač jei juose jauku ir saugu. Galite pažerti protingų patarimų šeimos nariams, paskatinti juos pozityviai veiklai. Jei turite grąžinti skolą, nežaiskite slėpynių.

DVYNIAI. Šiandien pasižymėsite smalsumu ir imlumu informacijos srautams. Regis, bus daug virtualaus bendravimo, o gal ir realiai išsiruošite į susitikimą, aklą pasimatymą ar pan. Veikiausiai nenusivilsite savo pasirinkimu.

VĖŽYS. Jums norėsis patogaus, ramaus, sotaus gyvenimo, tad mintys vis suksis apie gyvenimo kokybę bei galimybes ją pagerinti vienokiu ar kitokiu būdu. Galbūt nuspręsite leisti sau daugiau nei iki šiol.

LIŪTAS. Jūsų dėmesio reikalaus įvairūs žmonės, todėl jo gali pritrūkti jums patiems. Pasistenkite neišsibarstyti nereikalingiems kontaktams, kartu atminkite, kad santykiuose su žmonėmis būtinas apdairumas.

MERGELĖ. Turite būti racionalūs, atidūs, nes situacija gana paini. Reikėtų labiau derintis prie aplinkinių, vengti nesusipratimų. Tik stenkitės atskirti iliuzijas nuo tikrovės. Saugokite sveikatą.

SVARSTYKLĖS. Šiandien daug kas priklausys nuo to, kokią nuotaiką patys skleisite aplink save. Galite pajusti tvirtą palaikymą, nors nebūtinai pavyks būti suprastiems.

SKORPIONAS. Pasielgsite labai protingai, jei šiandien leisite daugiau kalbėti artimiesiems. Galbūt jų mintys, pasiūlymai ne visai atitiks jūsiškius, bet užtat leis juos geriau suprasti. Netinkamas metas piktuoju aiškintis santykius.

ŠAULYS. Šiandien būsite protingi, išradingi. Jus vilios neįprastas laisvalaikis, turiningi renginiai, išvykos, naujos pažintys, ypač su užsieniečiais. Domėsitės globaliniais dalykais, politika.

OŽIARAGIS. Tikriausiai susidursite su problemomis. Jos gali būti ir psichologinės, ir tarpasmeninės. Nešvaistykite pinigų niekams, bet ir nesigraužkite, jei taip nutiko. Nervai svarbiau.

VANDENIS. Toli gražu ne visi bus jums palankūs. Jeigu nesiseks daryti įtakos aplinkybėms ir kitiems žmonėms, jūsų tonas darysis vis irzlesnis. Nusiraminkite ir nesistenkite pakeisti kitų.

ŽUVYS. Galite prisigalvoti visokio darbo arba tai padarys jūsų namiškiai. Jeigu jaučiatės nekaip, tuomet tai taps tikra rakštimi. Teikite pirmenybę ne ūkiniams reikalams, o savo bei artimųjų sveikatai, grožio profilaktikai.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS