Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 18 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (KOVO 18 D.)

  • 0

Avinas

Atviras naujoms idėjoms, ekstremaliems išbandymams. Puiki diena išeiti iš komforto zonos ir išbandyti ką nors naujo ir aštraus. Viską, kas neuždrausta, bent kartą gyvenime reikia išbandyti.

Jautis

Visą dieną gali bręsti įtampa ir nepasitenkinimas. Faktas, kad viskas vyksta negerai ir ne pagal planą gali erzinti. Nuslopinti Jaučio įtampą gali tik stiprus emocinis protrūkis.

Dvyniai

Sėkmingiausi Dvynių projektai ir mintys bus susiję su kitais žmonėmis. Žinoti apie įvykius, apkalbas ir gandus – sėkmės raktas. Gali užmegzti keletą naudingų pažinčių arba sužavėti ką nors romantiškoje aplinkoje.

Vėžys

Vėžys turėtų būti atsargesnis: galimas aštrus konfliktas. Kad nepridarytų to, dėl ko vėliau tektų gailėtis, verta nukreipti energiją į kokią nors naudingą veiklą. Pavyzdžiui, priskaldyti malkų mėnesiui, sumalti kavos metams ir pan.

Liūtas

Pyktis, džiaugsmas, liūdesys, abejingumas, geranoriškumas, netikėta simpatija – bet kokios Liūto emocijų spalvos ir atspalviai gali keistis neregėtu greičiu. Kad netaptų paklusniu savo jausmų žaislu, turi kontroliuoti emocijas.

Mergelė

Bus linkusi daryti iš musės dramblį ir sugaišti dieną smulkmenoms. Darbe tai neblogai, tačiau gali piktinti aplinkinius. Stenkitės viską daryti su humoru, kitaip galingos emocijos jus tiesiog suplėšys iš vidaus.

Svarstyklės

Turi būti pasiruošusios, kad aplinkiniai joms skirs daugiau dėmesio. Verta bet kurioje situacijoje stengtis pasirodyti iš geriausios pusės. Pasitikėkite savimi, o jūsų geležinis pasitikėjimas persiduos visiems.

Skorpionas

Reikia susilaikyti, kad bendraudamas su artimaisiais neperlenktų lazdos. Bus nervingas ir įžvelgs konfliktą net ten, kur jo nėra.

Šaulys

Gali jausti stiprų potraukį viskam, kas nauja ir nežinoma. Reikia kažkokiu būdu išeiti iš kasdienybės rėmų. Tegu tai bus pasivaikščiojimas nauja gatve, nauji žmonės ar naujas patiekalas.

Ožiaragis

Bus linkęs išlaidauti. Ypač dosnus gali būti tiems, kurie jam brangūs. Tačiau kodėl kartais nepasiduoti tokiam nerūpestingumui? Turi klausyti savo širdies, žinoma, tik proto ribose.

Vandenis

Charizma padės ir darbe, ir namuose, ir bendraujant su žmonėmis. Svarbiausia – neperlenkti lazdos: jei kiti matys, kad Vandenis į juos žiūri iš aukšto, jo pranašumas dings kaip dūmas, virsdamas neatleistinu trūkumu.

Žuvys

Turės ypatingą magnetizmą, net prieš savo valią pritraukdamos aplinkinių dėmesį. Verta tuo pasinaudoti savo naudai. Susipažinkite su reikiamais žmonėmis arba tiesiog apsukite kažkam galvą.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS