Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 21 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (KOVO 21 D.)

  • 0

AVINAS. Būsite nusiteikę flirtuoti, šmaikštauti ir kur galima, ir kur nelabai. Regis, būsite priversti atkreipti didesnį dėmesį į vaikų elgesį ir poreikius. Įsitikinkite, kad jūsų duodamus pinigus jie leidžia tinkamai ir nedaro žalos sau ar kitiems.

JAUTIS. Net jeigu norisi, niekas jums neleis ramiai užsidaryti tarp keturių sienų. Kasdieniai darbai atims daug laiko, tačiau mintys kartkartėmis skries toli nuo rutinos. Gali būti, kad nerimo sukels netikėtos šeimos narių problemos.

DVYNIAI. Tikriausiai teks skubiai tvarkyti dokumentus, sutartis, daug bendrauti telefonu ir internetu. Galimas netikėtas rūpestis dėl pasklidusios informacijos. Galbūt turėsite dėl ko nors aiškintis.

VĖŽYS. Tikriausiai teks pasirūpinti pinigų, turto reikalais, dokumentais, įgyvendinti planuotą finansinę, komercinę operaciją, pateikti ar įvykdyti užsakymą. Akivaizdu, kad prireiks dėmesio smulkmenoms, detalėms.

LIŪTAS. Jūsų autoritetas arba žinomumas gali ūgtelėti, jeigu duosite adekvatų atkirtį tiems, kurie jūsų negerbia, sąmoningai veda iš pusiausvyros. Saugokitės elektros iškrovos, ugnies, avarijų.

MERGELĖ. Stokosite energijos ir gerų emocijų, tačiau galite sėkmingai dirbti kūrybinį, protinį darbą. Atkreipkite didesnį dėmesį į savo nuojautas ir kitų užuominas. Saugokitės traumų, ugnies.

SVARSTYKLĖS. Numatyti organizaciniai, ypač finansiniai klausimai spręsis su trikdžiais, tačiau įmanomi preliminarūs susitarimai. Draugas, kolega gali padėti arba kaip tik pakenkti.

SKORPIONAS. Nelengva bus vykdyti konkrečias užduotis, pareigingai dirbti, tačiau jausite, kad tai būtina. Veikiausiai neišsisuksite nuo pokalbio su svarbiu asmeniu ir neišvengsite konkurencijos temos, naujų įpareigojimų.

ŠAULYS. Būsite iškalbūs, racionalūs, gebėsite pasinaudoti savo autoritetu tikslui pasiekti. Vis dėlto nerimausite dėl ateities, nes jausite stiprėjančią konkurenciją darbe ir kitur.

OŽIARAGIS. Būsite nusiteikę tenkinti mylimų žmonių, vaikų poreikius, net jei tai nemažai kainuoja. Tik nepadarykite meškos paslaugos tokiu dosnumu, nes ne visi norai suderinami su sveikata ir saiku.

VANDENIS. Galima tikėtis informacijos, susijusios su darbu, verslu, įstatymais. Pasistenkite kruopščiai tvarkyti dokumentus, ypač turinčius teisinės atsakomybės galią.

ŽUVYS. Su kolegomis, vadovybe vertėtų atvirai apsvarstyti klausimus, kurie jums neduoda ramybės. Nenusiminkite, jei sulauksite aštrios kritikos. Net ir tokiu atveju jums gali pavykti konkrečiai susitarti dėl bendradarbiavimo, darbų eigos ar kt.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS