Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 24 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (KOVO 24 D.)

  • 0

Avinas

Staiga galite gauti pelno, kurio nesitikėjote. Arba atrasti neįprastą būdą užsidirbti pinigų. Arba pasiduoti norui išleisti didelę sumą. Netikėtumų bus ne tik finansų, bet ir kitose gyvenimo srityse – nuo buities iki meilės.

Jautis

Jūsų nuotaika gali suklaidinti bet ką, tik ne jus patį. Galbūt jausite  neaiškų nerimą, kuris išsilies ant aplinkinių susierzinimo priepuoliais. Tačiau dėl to paties nerimo galite imtis netikėtų veiksmų, taip pat ir romantiškų.

Dvyniai

Reikėtų plaukti pasroviui, leidžiant gyvenimui ir aplinkiniams pasirinkti už jus. Tapę stebėtojais, į daugelį dalykų galėsite pažvelgti naujai ir pamatyti išmintingų likimo užuominų ten, kur anksčiau būtumėte nepastebėję.

Vėžys

Likimas gali padaryti netikėtą posūkį jūsų gyvenime, atverdamas naujų horizontų. Tiesa, gali tekti labai greitai priimti gyvenimą keičiantį sprendimą. Svarbu būti budriam ir stebėti įvykius.

Liūtas

Būsite linkęs demonstruoti saviorganizacijos ir disciplinos stebuklus – juo labiau kad viskas aplink jus nuolat blaškys. Tačiau turite didelę tvirtumo atsargą: kryptingo noro užbaigti bet kokį reikalą jums galima tik pavydėti.

Mergelė

Turėsite galimybę pakeisti savo nuomonę apie kokį nors žmogų, kuris pasielgs visiškai neįprastai. Netgi gali būti, kad tas žmogus būsite jūs pats, stebindamas aplinkinius naujomis savo daugiapusės prigimties apraiškomis.

Svarstyklės

Ryte lipdami iš lovos nė neįsivaizduosite, kokių pokyčių įvyks jūsų gyvenime. Ši diena gali tapti lūžio tašku: įvykiai žada klostytis kitaip, nei tikėjotės, priversdami priimti svarbius sprendimus.

Skorpionas

Verta klausytis intuicijos – ji padės orientuotis greitai besikeičiančioje aplinkoje. Teigiamas požiūris, smalsumas ir šiek tiek avantiūrizmo padės maksimaliai išnaudoti šiandienos galimybes, taip pat ir romantikos srityje.

Šaulys

Humoro jausmas bus prastokas – ypač bendraujant su kitais. Juokai ir prieštaravimai erzins. Kad neprovokuotumėte kitų ir savęs, verta užsiimti reikalais ir rūpesčiais – čia rimtumas bus naudingas.

Ožiaragis

Diena suteiks puikią galimybę ką nors nugalėti. Net jei neplanuojate įrodinėti savo pranašumo, situacija gali suteikti jums galimybę pasirodyti iš pačios naudingiausios pusės.

Vandenis

Didžiąją dienos dalį dalykinis aktyvumas bus beveik nulinis, užtat mielai leisite laisvalaikį su artimaisiais ir draugais. Netgi gali būti, kad netikėtai inicijuosite draugišką vakarėlį ar iškylą.

Žuvys

Kad ir kaip norėtumėte atsipalaiduoti ir pailsėti, situacija to neleis. Neturėsite kito pasirinkimo, tačiau nesigailėsite. Jūsų laukia įdomios galimybės, kuriomis pasinaudoti galėsite tik būdami visaverčiais įvykių dalyviais.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS