Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (lapkričio 10 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (LAPKRIČIO 10 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė lapkričio 10-ajai, sekmadieniui.

AVINAS. Svarbius planus ir projektus kurkite tik savo galvoje, bet garsiai apie juos su bet kuo kol kas nekalbėkite. Nesielkite impulsyviai. Santūriai reikškite mintis, nieko grubiai nereikalaukite. Saugokitės traumų, neprovokuokite agresijos.

JAUTIS. Emocijų kels netyčia sužinotos paslaptys arba išgirstos paskalos. O galbūt jums teks aiškintis dėl nuslėptų dalykų su artimu žmogumi. Kuo mažiau plepėsite, tuo daugiau laimėsite.

DVYNIAI. Žmonės, kuriuos sutiksite, apipils jus naujienomis, įspūdžiais. Galbūt kažkuo galėsite pasinaudoti, siekdami savo tikslų. O galbūt patys turite kuo pasipuikuoti, ką pasiūlyti pašnekovams. Saugokite nuo pavojų vaikus.

VĖŽYS. Šiandien dėl savo perdėto jautrumo sureikšminsite viską, ką girdite apie save iš kitų. Visgi popietė, vakaras suteiks progų pasijusti tvirčiau, pasijusti įvertintiems. Saugokitės ugnies, traumų.

LIŪTAS. Šiandien gali atsiskleisti kai kurie jūsų talentai arba jau aiškiau apibrėšite savo troškimus ir tikslus. Galite tikėtis dėmesio ir paramos iš užsieniečių arba dosnių gerbėjų. Atsargiai kelyje.

MERGELĖ. Šiandieną prireiks psichologinio įžvalgumo, kad jūsų neišnaudotų svetimų pinigų mėgėjai. Gali tekti spręsti technines problemas. Jūs turbūt prisiplanavote daug veiklos. Neišeikvokite viso laiko pareigoms. Raskite jo ir maloniam atokvėpiui, hobiui.

SVARSTYKLĖS. Jaudinamų įspūdžių galite tikėtis, jeigu išsiruošite į pramoginį renginį arba susitiksite su patinkančiu asmeniu. O jeigu jaučiatės supančioti nemaloniais pančiais, gali kilti noras juos sutraukyti. Saugokitės ugnies, agresijos.

SKORPIONAS. Turėsite galimybių gerai pasidarbuoti arba kokybiškai pailsėti. Regis, jus sups geranoriškai nusiteikę žmonės. O galbūt jūs tiesiog nebūsite reiklūs ir mėgausitės viskuo, ką teikia ši diena. Saugokitės traumų.

ŠAULYS. Dalyvaukite konkursuose, žaidimuose, atverkite širdį mylimam žmogui, suteikite džiaugsmo vaikams. Galbūt laimėsite kokį prizą arba pasimėgausite aktyvia saviraiška, komplimentais.

OŽIARAGIS. Daug dėmesio skirsite asmeniniam gyvenimui, gerovei, komfortui. Galimi jaudinami prisiminimai. Kontroliuokite emocijas, nesivelkite į konfliktus, saugokitės traumų, ugnies.

VANDENIS. Mokėsite įkalbėti žmones, kad palaikytų jūsų sumanymus. Galite leistis į netolimą kelionę tam, kad užsidirbtumėte arba įdomiai, maloniai praleistumėte laiką. Atsargiai kelyje.

ŽUVYS. Regis, jums kils idėjų, susijusių su verslu, statybomis, nekilnojamojo turto nuoma, pirkimu ar pardavimu. Gali būti, kad teks pakloti nemažą sumelę pinigų už technikos ar santechnikos taisymą.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS