Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (lapkričio 13 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (LAPKRIČIO 13 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė lapkričio 13-ajai, penktadieniui.

AVINAS. Būsite įsitempę ir be aiškių priežasčių sutrikę, nepatenkinti savimi ir kitais. Galbūt kamuos netikrumas dėl jums svarbių santykių, dominančio žmogaus jausmų, finansinės situacijos. Venkite reikšti pretenzijas, kritikuoti.

JAUTIS. Norėsis idealios tvarkos, teisingumo, harmonijos, tačiau šiandien bus gana sunku to pasiekti. Gana prasta diena eksperimentuoti su dietomis, sveikata, grožiu, nes jūsų organizmas dabar yra lengvai pažeidžiamas.

DVYNIAI. Galite susipainioti meilės jausmuose ir materialiniuose troškimuose. Kažkuria prasme būsite besočiai. Įveikti pagundą jums gali padėti kūrybinė savirealizacija.

VĖŽYS. Šiandieną daug dėmesio reikalaus partneris, mylimas žmogus. Jo poreikiai gali jus gąsdinti. Jeigu išgirsite nemalonių pastabų, priekaištų, kantriai patylėkite. 

LIŪTAS. Šiandien gali tekti bendrauti su žmonėmis, kurių nesitikėjote sutikti arba stengėtės pamiršti. Stenkitės būti objektyvūs, tolerantiški. Nemokykite kitų, kaip gyventi. Itin saugokite sveikatą.

MERGELĖ. Jūsų nusiteikimas, pažadas stiprinti šeimos pamatą, ją gausinti ir daug padaryti dėl vaikų, mylimo žmogaus protarpiais per drąsus atrodys net jums patiems. Nebijokite pokyčių, pasitikėkite savimi.

SVARSTYKLĖS. Šiandien jus gali nuliūdinti incidentas bendraujant su artimu žmogumi arba sugadintas daiktas, nepateisintas lūkestis. Kamuos netikrumas dėl asmeninių santykių, pajamų, sveikatos ir pan.

SKORPIONAS. Šiandieną nepatartina įtemptai dirbti. Verčiau nepriimkite konkrečių sprendimų, nedarykite išvadų. Kaupkite energiją, žinias, tausokite sveikatą.

ŠAULYS. Įprastinė veikla, bendravimas teiks ir malonių, ir slogių įspūdžių. Kažkas iš draugų ar pažįstamų gali nuvilti ar net pridaryti žalos. Neskubėkite smerkti.

OŽIARAGIS. Pirmoji dienos pusė neatrodys maloni. Slėgs įvairūs rūpesčiai, stokosite optimizmo. Laimei, vakaras žada malonesnių patirčių bei intriguojamos informacijos.

VANDENIS. Neverta dėti didelių vilčių į atsitiktinai nuskambėjusius pasiūlymus, pažadus. Kelionėje arba kontaktuose su nepažįstamais žmonėmis gresia problemos. Tai gali sugriauti kai kurias jūsų iliuzijas.

ŽUVYS. Regis, skubėsite sumokėti mokesčius, sutvarkyti kai kuriuos dokumentus. Galbūt esate suplanavę nekasdienišką vakaro praleidimą. Saugokitės infekcijų.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS