Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (lapkričio 14 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (LAPKRIČIO 14 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė lapkričio 14-ajai, šeštadieniui.

AVINAS. Galite gana destruktyviai elgtis arba labai nesaugiu regėti aplinkinį pasaulį bei negatyviai vertinti visa, kas jame vyksta. Iš pusiausvyros ypač ves finansiniai sunkumai, didėjantis nestabilumas šia prasme.

JAUTIS. Būsite kupini energijos, pasirengę žygiams. Tik derėtų nepamiršti, kad jūsų laisvė baigiasi ten, kur prasideda partnerio ar kitų žmonių. Derėtų būti atidesniems aplinkinių užuominoms, prašymams.

DVYNIAI. Susirūpinimą kels sveikata, galbūt ne jūsų, o artimo žmogaus ar augintinio. Jeigu dirbate sveikatos priežiūros ar socialinėje įstaigoje, darbo krūvis bus išties didelis.

VĖŽYS. Jums norėsis romantiškos meilės malonumų, smagaus ir aktyvaus laisvalaikio. Visgi yra tikimybė, kad žmonės, kurių ilgitės, dėl objektyvių ar subjektyvių priežasčių jums tuo pačiu neatsakys.

LIŪTAS. Buitinius rūpesčius pasidalinkite su šeimos nariais, tuomet greičiau jų atsikratysite. Jeigu planuojate su nuolaida įsigyti dominančią prekę, jums gali pavykti.

MERGELĖ. Šiandien jums būtinai reikės su kuo nors pasikalbėti, padiskutuoti, pakomentuoti. Mylimas žmogus, vaikai gali turėti materialesnių troškimų ir vilčių, kad juos išpildysite.

SVARSTYKLĖS. Jeigu jaučiatės mylimi, saugūs, apsirūpinę materialine prasme, tuomet ši diena jums turėtų būti gana rami. Kitu atveju sustiprės nerimas dėl galimų praradimų, nuostolių, meilės problemų.

SKORPIONAS. Šiandien gauta informacija gali padėti sutvarkyti kai kuriuos reikalus ar apsispręsti dėl ateities planų. Nevenkite virtualiai diskutuoti – tik taip gims tiesa arba gilesnė pažintis.

ŠAULYS. Šiandien neverta kur nors toliau vykti, imtis darbų, skubėti. Patinginiaukite, palepinkite save ir šeimos narius. Atsipalaidavus, turėtų išsisklaidyti įkyrus nerimas.

OŽIARAGIS. Jeigu šiandien pirmenybę teiksite draugų reikalams ir pasiūlymams, nesistebėkite mylimo žmogaus reakcija, vaikų ekscentrišku protestu ir pan. Gebėkite taktiškai ir įtikinamai paaiškinti savo pasirinkimą.

VANDENIS. Regis, nuo pat ankstaus ryto užplūs nerimas dėl įvairiausių dalykų, neišspręstų problemų, nebaigtų darbų, sveikatos, toli esančio mylimo žmogaus. Ką galite nuveikti, nuveikite, o į visa kita pažvelkite filosofiškai.

ŽUVYS. Jums norėsis kur nors išvykti, nelikti namuose. O jeigu esate išvykę, tuomet trokšite vėl būti savo namuose, gimtinėje. Tačiau galite atsidurti tokioje situacijoje, kuomet beliks tik filosofuoti ir tikėtis geriausio.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS