Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (lapkričio 15 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (LAPKRIČIO 15 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė lapkričio 15-ajai, sekmadieniui.

AVINAS. Pasireikš polinkis kontroliuoti aplinkinius bei hiperbolizuoti, pridėti prasmės tam, kas vyksta aplink jus ir pasaulyje. Verčiau neskolinkite pinigų ir jų nesiskolinkite.

JAUTIS. Daugiau laiko praleiskite bendraudami virtualiu ar kitu būdu su žmonėmis, kuriems reikalingas jūsų dėmesys. Jeigu pasistengsite, šiandien pavyks užglaistyti konfliktus, nesusipratimus, sužavėti patinkantį asmenį.

DVYNIAI. Jeigu sveikstate po ligos, turėtumėte pajusti pagerėjimą. Tai gali būti diena, per kurią daug nuveiksite arba puikiai suplanuosite būsimas veiklas, pradėsite sveikesnį gyvenimo būdą ar pan.

VĖŽYS. Regis, šiandien jausite poreikį bendrauti socialiniuose tinkluose ir kitaip. Švelnumo poreikis skatins siekti romantikos, flirtuoti. Tai žada prieštaringų rezultatų. Viena vertus, bus smagu, kita vertus, galite sukelti pavydą esamam partneriui.

LIŪTAS. Šiandien noriai šeimininkausite virtuvėje, bendrausite su artimais žmonėmis, klausysitės jų bėdų ir džiaugsmų. Be vargo galite susidoroti su nemažu kiekiu buitinių problemų.

MERGELĖ. Būtų šaunu šią dieną pradėti kartu su savo šeimos nariais, jeigu jie šalia. Derėtų paskambinti ir ne šalia esantiems artimiesiems, parodyti šiltą dėmesį, padėti, jeigu kuris nors serga ar yra saviizoliacijoje.

SVARSTYKLĖS. Labiausiai rūpės žemiški malonumai. Mielai triūsite virtuvėje arba džiaugsitės, kad tuo užsiima kiti ir jus palepina. Rūpestingiau elkitės su santaupomis, nuosavybe.

SKORPIONAS. Ši jaunaties pradžios situacija jums yra ypač svarbi, nes ji fiksuosis ilgesniam laikui. Puiku, jeigu gerai jaučiatės ir į gyvenimą, žmones žvelgiate pozityviai. Geros mintys kurs gerą energiją.

ŠAULYS. Ši diena atneš didesnį ramybės poreikį. Jūsų organizmas reikalaus poilsio. Pravartu laikytis sveikos dietos, valyti organizmą. Pagalvokite apie tai, ar nederėtų atsikratyti kai kurių žalingų įpročių.

OŽIARAGIS. Jeigu norite ką nors aktyvaus nuveikti, pabendrauti, darykite tai pirmoje dienos pusėje. Vakarop pasijusite prasčiau, stokosite energijos, kantrybės ir noro bendrauti.

VANDENIS. Šiandien viskas bus neblogai, jeigu galėsite pasirinkti, su kuo būti, kur lankytis. Galite susisiekti su asmeniu, su kuriuo jus sieja bendri įdomūs prisiminimai.

ŽUVYS. Šiandien daug galvosite apie keliones, išvykusius draugus, artimuosius. Tikriausiai internetu aktyviai bendrausite su pastaraisiais bei su nepažįstamais žmonėmis.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS