Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (lapkričio 19 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (LAPKRIČIO 19 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė lapkričio 19-ajai, penktadieniui.

AVINAS. Pinigai, mokesčiai, vienokių ar kitokių praradimų baimė vis suksis galvoje ir didins įtampą. Net jei yra pagerėjimų, jums atrodys, kad jie labai trapūs ir laikini.

JAUTIS. Galimas netikėtas laimėjimas vienoje srityje, bet tuo pačiu praradimas kitoje srityje. Gali paaiškėti darbų ir santykių spragos, paaštrėti teisinės ir kitokios problemos.

DVYNIAI. Šiandien stokosite ūpo ką nors aktyviai veikti, tačiau galite realizuoti meninį įkvėpimą ir pasinaudoti sustiprėjusia intuicija. Turite ypač saugotis užkrečiamų infekcijų.

VĖŽYS. Rytas apgaubs aplinkinių dėmesiu, flirtais, tačiau rūpesčių kels vaikai, draugai. Vakarop gali paaiškėti, kad darbai nepabaigti, o energija jau išgaravo. Gali sutrikti sveikata – tiek fizinė, tiek emocinė.

LIŪTAS. Gali atsiverti nauji profesinės veiklos šansai. Būsite linkę rizikuoti, ir jums gali pasisekti. Tačiau neapsirikite, pasirinkdami rizikos objektą. Kažkas gali jus pergudrauti. Tai reikštų neplanuotą nuostolį.

MERGELĖ. Bendraudami kreipkite dėmesį į kiekvieną smulkmeną ir žodį. Viskas klostysis geriau, jeigu nesusipyksite su dominančiu asmeniu ir per svarbų pokalbį ar interviu nepasakysite, ko nereikia.

SVARSTYKLĖS. Iš ryto galite gauti žinių, susijusių su finansais, netektimi ar kokiais atsiskaitymais. Jus gali nustebinti netikėta rinkliava, kuri nebuvo planuota. Vakare geriau seksis susikaupti intelektinei veiklai.

SKORPIONAS. Nors stengsitės būti optimistai ir džiaugsitės bendraminčių palaikymu, tačiau pasijusite nemaloniai dėl aršaus oponentų puolimo, jų kritikos. Yra pavojus susižeisti, pakenkti aktualiam projektui ar pan.

ŠAULYS. Lėtinės sveikatos problemos gali paaštrėti. Peržvelkite savo mitybos įpročius, gyvenimo būdą. Veikiausiai pravartu kai ką pakeisti. Rimtai reaguokite ir į vaikų nusiskundimus, keistą augintinių elgesį.

OŽIARAGIS. Tikriausiai šiandien patirsite stiprių emocinių impulsų. Visgi vietoj romantiško meilės vakaro galite patirti blogėjančią savijautą. Nerimo kels ir vaikai.

VANDENIS. Jums labai norėsis atsiremti į artimus žmones, sulaukti pagalbos, atjautos. Taip gali ir nutikti, jeigu patys suvaldysite savo negatyvias emocijas ir nepaskleisite jų aplinkui lyg kokių nuodingų dūmų.

ŽUVYS. Regis, kai kurios pažintys šiuo metu jums labiau trukdys nei padės. Tačiau ši diena turėtų būti aktyvi informacijos bei diskusijų prasme. Gali prasiveržti garbės nedarantys žodžių srautai.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS