Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (lapkričio 2 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (LAPKRIČIO 2 D.)

Astrologinė prognozė lapkričio 2-ajai, antradieniui.

AVINAS. Nemanykite, kad artimiausi žmonės jus supranta blogiau už mažai pažįstamus. Stenkitės būti tolerantiški. Tai padės kurti darną asmeniniuose santykiuose ir puikiai praleisti dieną.

JAUTIS. Šiandien galėsite nuveikti tai, ką suplanavote ir netgi daugiau. Gali kilti ūpas eksperimentuoti su dietomis, ragauti neįprastus patiekalus bei gėrimus, keisti įvaizdį.

DVYNIAI. Palankus metas intelektiniams apmąstymams, suplanuotai kelionei. Tačiau yra tikimybė, kad galite pamiršti pasiimti reikalingą dokumentą, techninę priemonę ar pan. Regis, domins sportas, kūrybiniai projektai.

VĖŽYS. Planuokite tik tai, ką šiandien be ypatingų pastangų galite atlikti, tuomet viskas pavyks ir suteiks pasitenkinimo. Neviršykite išlaidoms skirtos sumos. Geriausią atgaivą, atsipalaidavimą teiks savi namai.

LIŪTAS. Šiandien daugiau rūpesčių turės tie iš jūsų, kuriems reikia spręsti nekilnojamojo turto, statybų, remonto klausimus. Kitiems ši diena turėtų būti ramesnė, o bendravimas labiau džiuginantis. 

MERGELĖ. Su informacija ir transportu susiję darbai pareikalaus daug energijos, dėmesio bei laiko. Rezultatų galima tikėtis įvairių – nuo visiškai nekokių iki kuo puikiausių.

SVARSTYKLĖS. Ši diena pažers emocijų, daugiausia – malonių. Jums turėtų sektis srityse, kur reikalingas kūrybiškas požiūris, iškalba, gebėjimas išklausyti ir išgirsti.

SKORPIONAS. Verčiau neplanuokite daug nuveikti ar intensyviai bendrauti. To tikrai nesinorės arba tiesiog stokosite energijos. Gali būti, kad pajusite stiprų vienumos poreikį.

ŠAULYS. Regis, teks sukti galvą dėl stringančio projekto, problemų, susijusių su sveikata, ar kt. Iš patikimo žmogaus gauta informacija jums gali padėti išvengti nuostolio arba beprasmių pastangų.

OŽIARAGIS. Diena tinkama įvairiems darbams, pasitarimams, tačiau rezultatą stipriai lems autoritetai. Venkite politinių temų. Teisingai įvertinkite savo galimybes ir tuomet nusivilti neteks.

VANDENIS. Jus gali įtraukti įvykių sūkurys. Vis dėlto šiandien pavojinga pervertinti savo jėgas ar pernelyg kuo nors pasitikėti. Veikite apdairiai, remdamiesi mokslu, ir džiaugsitės rezultatais.

ŽUVYS. Jums rūpės reikalai, kurie prideda arba atima nemažai pinigų. Regis, atsiras neblogų galimybių pasipelnyti ar sutaupyti. Visgi kažką imdami, gaudami galite ilgam įsipareigoti.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS