Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (lapkričio 22 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (LAPKRIČIO 22 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė lapkričio 22-ajai, penktadieniui.

AVINAS. Tai turėtų būti nebloga diena, tačiau galite susidurti su neprognozuojamais žmonėmis arba originalių sprendimų reikalaujančiomis situacijomis. Nesutrikite ir nepasiduokite provokacijoms.

JAUTIS. Pravartu pagalvoti apie sveikatos pagerinimą, dietos pritaikymą, įvaizdžio patobulinimą. Tiktų išsivalyti organizmą. Nepersidirbkite ir neleiskite išvedami iš pusiausvyros, ypač darbe, viešumoje.

DVYNIAI. Nebloga diena meilės pasimatymams, nedideliems pobūviams, kūrybai, užsiėmimams su vaikais, žaidimams. Tačiau kai kurios jūsų idėjos, pažiūros, metodai gali sulaukti kritikos strėlių. Atsargiai kelyje.

VĖŽYS. Mąstysite apie savo tėvus, protėvius, vaikystę, namų komfortą, jaukumą, artimųjų gerovę. Galimas sumanymas, susijęs su nuosavybe, šeimos verslu. Visgi šiandien nederėtų imti kredito ar dėl to tartis.

LIŪTAS. Regis, bus nelengva rasti bendrą kalbą su tais, kurie jums labiausiai rūpi. Būkite atidūs pašnekovams, nekalbėkite vien apie savo rūpesčius. Pasidomėkite reklama, aktualia informacija.

MERGELĖ. Galite sulaukti naujienų, jeigu jums aktualu įsidarbinti, papildomai užsidirbti, pratęsti sutartį. Svarbiausia, saugokite sveikatą ir neimkite giliai į širdį aplinkinių priekaištų bei kritikos.

SVARSTYKLĖS. Gana prieštaringa diena. Gerų rezultatų gali tikėtis tie, kurie laiku užbaigė būtinus darbus, parašė ataskaitas, susumavo, kas padaryta. Nenumokite ranka į vaikų nusiskundimus arba keistą jų elgesį.

SKORPIONAS. Šiandieną visur patartinas saikas, santūrumas. Įtarimų gali sukelti artimo žmogaus būsena. Venkite alkoholio, triukšmingų susibūrimų, atiduokite duoklę sielai arba protui skaitydami medituodami.

ŠAULYS. Tikėtinos įvairios naujienos. Gerai įsiminsite bet kokią informaciją, todėl patartina mokytis, skaityti, diskutuoti. Turbūt pasitvirtins kažkokie gandai, o tai jums gali būti nemalonu. Atsargiai kelyje.

OŽIARAGIS. Šiandieną ramybės ir nuošalumo nesitikėkite. Jūsų dėmesio reikės ir saviems, ir svetimiems. Tačiau vaikų, meilės arba verslo reikalai gali šiek tiek nuvilti.

VANDENIS. Regis, jūsų mintis okupuos studijų, kelionių, ateities darbų vizijos. Galite planuoti tam tikrą posūkį. Jeigu nepasiduosite vidiniam chaosui, tuomet nusibrėšite tam tikras gaires. Nesielkite impulsyviai, saugokitės avarinių situacijų.

ŽUVYS. Būsite kūrybingi, įžvalgūs. Ne tik sau, bet ir kitiems galite padėti susivokti savyje, šifruoti pasąmonės impulsus. Visgi ramybės neduos į paviršių galinti iškilti paslaptis.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS