Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (lapkričio 25 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (LAPKRIČIO 25 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė lapkričio 25-ajai, trečiadieniui.

AVINAS. Ši diena bus kupina smulkių buitinių ir kitokių rūpesčių. Tačiau jūs būsite nenusiteikę skubėti, įtemptai dirbti. Būsite linkę pataikauti savo ir mylimų žmonių užgaidoms. Tuo kažkas gali pasinaudoti.

JAUTIS. Būsite jautrūs ir kiek išsiblaškę. Netinkama diena praktiškiems reikalams, bet tinkama konfidencialiems. Galbūt aktualūs taps kai kurie slapti dalykai. Itin rūpinkitės sveikata, nes savo organizmo atsparumu dabar negalite pasitikėti.

DVYNIAI. Su draugais, bendraminčiais šiandien nesunkiai rasite bendrą kalbą. Tarp jų bus tokių, kurie jums gali padėti, teisingai patarti, nukreipti. Galbūt kažką sėkmingai reklamuosite.

VĖŽYS. Regis, jausite pareigą prisiimti atsakomybę arba atsiskaityti už atliktus darbus. Palanku tartis dėl įsidarbinimo, atlygio už paslaugą, darbą ir pan. Galbūt pavyks pasinaudoti ankstesne patirtimi, pažintimi.

LIŪTAS. Nuovokumas ir tvirtumas šiandien jums padės laimėti įtakingo asmens palankumą, apginti savo tiesą ar interesą. Galbūt tai išplėš jus iš netikrumo gniaužtų.

MERGELĖ. Galite gerai pasirodyti, jeigu reikės kitus kažkuo įtikinti, prastumti reformų planą ar kt. Dėl įtakos sferų, palūkanų, mokesčių, atlygio tarkitės konkrečiai ir iš anksto.

SVARSTYKLĖS. Būsite emociškai įsitempę. Dėl skonių ir interesų skirtumo gali kilti konfliktų. Jeigu pasistengsite, jums pavyks įtikinti aplinkinius jūsų teisumu ir gera valia.

SKORPIONAS. Regis, daugiausiai jėgų ir laiko šiandien atims įprasta rutina arba būtinybė atstatinėti sveikatą, rūpintis ligoniu. Stenkitės neįgyti priešų, nesipykti su partneriu, kolegomis.

ŠAULYS. Jeigu dirbate nuotoliniu būdu, veikiausiai pasiilgote tam tikrų dalykų, kurie jus džiugindavo darbe ar po darbo. Regis, rasite, kuo pasidžiaugti, kaip papramogauti gana saugiu būdu.

OŽIARAGIS. Tikėtina, kad apsiribosite įprasta aplinka bei užsiėmimais, nors suplanavę galite būti įdomesnių dalykų. Derėtų rimčiau įvertinti santykius su kitais žmonėmis ir neignoruoti jų poreikių.

VANDENIS. Pravartu pasidomėti artimų žmonių reikalais, ieškoti reikalingos informacijos, mokytis. Galite gauti dviprasmišką pasiūlymą iš dominančio žmogaus.

ŽUVYS. Profesinė ir verslo situacija šiandien nesukels nerimo, jeigu viskas klostosi kaip suplanuota. Niekur neskubėkite, nedarykite spontaniškų sprendimų. Būkite apdairūs finansiniuose reikaluose.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS