Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (lapkričio 27 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (LAPKRIČIO 27 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė lapkričio 27-ajai, trečiadieniui.

AVINAS. Nusimato neblogos permainos. Tikriausiai pavyks padaryti gerą įspūdį įtakingam asmeniui, naujiems pažįstamiems. Galbūt atsiras galimybė išvykti stažuotis profesine prasme, padirbėti ar studijuoti norimą dalyką.

JAUTIS. Šiandien kažko bus reikalaujama iš jūsų, ir tai gali įgauti piniginę išraišką. Galite daug nuveikti ir laimėti, jeigu veiksite žinodami, ko norite, be didelio blaškymosi. Palanku ieškoti rėmėjų, kredito galimybių, paskirti meilės pasimatymą.

DVYNIAI. Šiandien neblogai seksis, jei mokėsite prisitaikyti įvairiose situacijose. Gera diena susitaikymui su priešais, interesų derinimui, verslo deryboms, juridiniams ir finansiniams reikalams. Galite įsivelti į meilės trikampio peripetijas.

VĖŽYS. Krisite iš nuovargio nuo darbo ir bendravimo su bendradarbiais, tačiau diena nepraeis veltui – sužinosite įdomių dalykų, pasidalinsite patirtimi, save parodysite ir kitus įvertinsite. Galbūt gausite dalykinį pasiūlymą, teiksite interviu.

LIŪTAS. Pakvieskite kur nors jums mielą žmogų ar bent jau parodykite jam daugiau dėmesio, išklausykite. Nuoširdus pasimatymas turėtų jus labiau suartinti. Paaiškės, kokių santykių galite tikėtis. Galima žinia, susijusi su darbu, kreditu.

MERGELĖ. Kils minčių keisti gyvenamąją vietą ar būstą, keisti sąlygas. Geriau būtų neskubėti ir ramiai apsispręsti, ko norite jūs ir jūsų šeimos nariai. Galbūt su nerimu ruošitės varžyboms, gastrolėms, pasimatymui. Jaudulys sėkmei turbūt nesukliudys.

SVARSTYKLĖS. Diena turėtų būti šauni. Seksis sklandžiai bendrauti, megzti ryšius, demonstruoti žinias, reklamuotis, dirbti protinį darbą. Galimas viliojamas pasiūlymas. Gera diena ekskursijai, viešnagei, reikalams su žiniasklaida.

SKORPIONAS. Jausite būtinybę susigrąžinti skolą ar pasiskolinti. Rūpės stambūs pirkiniai, galbūt pavyks dėl ko nors susiderėti, gauti vertingą paslaugą, sudaryti perspektyvią sutartį. Jeigu esate kelionėje, įgysite naudingos patirties, idėjų verslui.

ŠAULYS. Gali atsirasti netikėtų galimybių įsigyti arba parduoti nekilnojamojo turto. Arba kils idėjų, kaip jaukiau ir gražiau susitvarkyti buitį. Su įkarščiu imsitės svarbių darbų, vizitų.

OŽIARAGIS. Neaiški situacija, apkalbos, negalėjimas apsispręsti aktualiu klausimu gali sukelti nerimą. Atsipalaiduokite – jūsų pasąmonė arba pati situacija padiktuos sprendimą. Galbūt turėsite progą pademonstruoti meninį talentą, įžvalgą.

VANDENIS. Šiandien jūsų dienotvarkę aktyviai koreguos artimieji, draugai ir pažįstami. Regis, būsite raginami kažkur dalyvauti, dėl kažko apsispręsti. Iš nelegalios veiklos galite gauti pajamų. Pasižymėsite ypatinga psichologine įžvalga, numatymu.

ŽUVYS. Reikalai klostysis nevienareikšmiškai. Veiklus pažįstamas gali padėti apsukriai susitvarkyti finansinį, turtinį reikalą, prastumti pelningą projektą. Kita vertus, subjektyvumas jums trukdys harmoningai bendrauti ir realiai vertinti kitus.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS