Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (lapkričio 5 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (LAPKRIČIO 5 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė lapkričio 5-ajai, pirmadieniui.

AVINAS. Šiandien jūsų darbingumas ir nuotaika labai priklausys nuo santykių su kitais žmonėmis. Jų ar jūsų veržimasis konkuruoti didins nerimą, tad vakare galite emociškai pratrūkti ne vietoje. Tausokite savo ir artimųjų nervus.

JAUTIS. Regis, šiandien darbuositės kaip pašėlę. Galbūt skubėsite užbaigti kai kuriuos darbus, pateikti ataskaitas ar pan. Persidirbimas ir įtampa gali pabloginti jūsų savijautą.

DVYNIAI. Tikėtini kūrybiniai ir kitokie laimėjimai, naujos meilės viltys. Kažko galėsite pasimokyti iš mylimų žmonių ir savo atžalų. Galite galvoti apie naujas karjeros galimybes.

VĖŽYS. Jūsų mintys koncentruosis ties namais, artimaisiais, vaikais. Galbūt sulaukėte šeimos nario iš užsienio su kelionių ar ypatingų veiklų įspūdžiais. Tai gali kiek trukdyti kitiems reikalams.

LIŪTAS. Neblogai spręsis reikalai, susiję su mokslu, reklama, žiniasklaida. Jeigu jums reikia patarimo, pagalbos, artimiausi žmonės bus geriausias to šaltinis. Tik vakare neprišnekėkite, ko nereikia.

MERGELĖ. Šiandien jums gali pavykti atgauti skolą, sudaryti planuotą dalykinę sutartį ar pan. Nepraleiskite progos užsidirbti pinigų, net jei tai tebūtų trumpalaikė galimybė.

SVARSTYKLĖS. Jūsų nuotaikos ir emocijos bus labai nepastovios. Turbūt kils pagunda kažką keisti savo gyvenime. Geriau būtų neskubėti ir rimtų sprendimų spontaniškai nepriimti.

SKORPIONAS. Šiandien verta pasikliauti įžvalga. Seksis meninė kūryba, medicininis ir detektyvinis darbas. Tačiau dėl apkalbų, gandų vakare galite pasijusti nejaukiai jūs arba kiti su tuo susiję asmenys.

ŠAULYS. Būsite nusiteikę įsilieti į kolektyvinę ar visuomeninę veiklą, kokį nors judėjimą, demonstruoti organizacinius sugebėjimus, telkti bendraminčius ir pan. Tačiau šis impulsas ilgai neužtruks, tad gaudykite palankius momentus.

OŽIARAGIS. Įvairių rūpesčių kupina diena. Svarbu nuosekliai susiplanuoti dienotvarkę ir jos laikytis. Viską darykite iš esmės, apgalvotai. Iš kitų žmonių bei partnerių verčiau nesitikėkite didelio palaikymo ir supratingumo.

VANDENIS. Šiandien galbūt gausite svarbią žinutę iš užsienio ar oficialios įstaigos. Neblogai seksis mokslai, publikavimo reikalai. Galimas pasiūlymas, susijęs su kelione, karjera. Gali kilti vidinių dilemų.

ŽUVYS. Nebeatidėliokite finansinių reikalų sutvarkymo - draudimo, mokesčių, įmokų ir t.t. Gali būti, kad įsigysite kažką, ką ilgai svajojote turėti ar patirti. Gali išsispręsti kreditavimo klausimas.

Geros dienos! 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS