Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (lapkričio 7 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (LAPKRIČIO 7 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė lapkričio 7-ajai, sekmadieniui.

AVINAS. Jeigu jums šiandien nereikia įtemptai mokytis, tai jūsų mintys lėks į tolyn nuo rutinos. Galbūt lipte prilipsite prie interneto, o gal pasiduosite impulsui kažkur išvykti, pasimatyti su toliau gyvenančiu asmeniu ar kt.

JAUTIS. Jūsų antroji pusė gali pareikalauti labiau prisidėti prie bendro biudžeto. Nepraraskite savitvardos jokiose situacijose, apdairiai elkitės su bendrais ir svetimais pinigais.

DVYNIAI. Ne viskas palankiai klostysis asmeniniuose santykiuose, šeimoje. Valdykite savo emocijas, nepasiduokite norui svaigintis ar kitaip bėgti nuo realybės bei problemų.

VĖŽYS. Jeigu nersitės iš kailio stengdamiesi šį tą nuveikti, tai kažko svarbaus galite nepastebėti aplink save. Galbūt artimas žmogus ar augintinis nekaip jaučiasi ir jam reikia dėmesio. Savo sveikata ir įvaizdžiu jums taip pat pravartu pasirūpinti.

LIŪTAS. Šiandien atviriau liesite jausmus aplinkiniams. Užsisvajoję apie meilės objektą, užliūliuoti vienokių ar kitokių pagundų, galite padaryti klaidų. Įvertinkite vaikų užgaidas ir savo finansines galimybes.

MERGELĖ. Atkreipkite dėmesį į šeimos narių bei savo pačių emocinę būklę. Gali užplūsti prisiminimai, ilgesys ir abejonės. Galbūt net pakliūsite į nerealių iliuzijų voratinklį. Venkite svaigalų.

SVARSTYKLĖS. Jums vertėtų pasikalbėti su artimos aplinkos žmonėmis, paieškoti aukso vidurio ten, kur būtina suderinti interesus. Kai kurias problemas įveikti padės paprasčiausias šiltas dėmesys, gardus patiekalas, mažytė dovanėlė.

SKORPIONAS. Tikriausiai norėsis pramogų, malonumų, tačiau tam gailėsite pinigų arba stigs laiko. Daugiau vidinės ramybės suteiktų susidarytas racionalaus taupymo, išlaidų, pirkinių arba papildomų uždarbių planas.

ŠAULYS. Geriausia būtų ramiai leisti šią dieną, be įtempto bendravimo, be viešo dėmesio. Tiesiog užsiimkite tuo, kas jums patinka, ką mėgstate, tik venkite svaigalų.

OŽIARAGIS. Skirkite šią dieną poilsiui, nekelkite sau jokių reikalavimų. Rūpinkitės sveikata, vidiniu dvasiniu pasauliu, atsipalaiduokite, pamedituokite. Venkite svaigalų, kvaišalų.

VANDENIS. Šiandien jūsų akiratyje gali pasirodyti senas bičiulis arba iš širdies pasikalbėsite su pažįstamomis moterimis, gausite neblogų patarimų. Jei ne realiai, tai virtualiai tikrai prisibendrausite.

ŽUVYS. Pasistenkite nevesti iš kantrybės aplinkinių savo manipuliacijomis, išsisukinėjimu ar pan. Venkite svaigalų, sunkiai virškinamo maisto. Saugokitės infekcijų, alergijų.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS