Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (lapkričio 8 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (LAPKRIČIO 8 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė lapkričio 8-ajai, pirmadieniui.

AVINAS. Kai kurie dalykiniai, verslo reikalai turėtų pajudėti į priekį. Tačiau gali būti ir netikėtumų. Galbūt teks spręsti kokią nors dilemą. Stengsitės pasinaudoti tuo, kas jums suteikiama.

JAUTIS. Atvirai reikšite savo idėjas, požiūrį, interesus. Jus girdės, jumis domėsis, jūsų žinias ir įgūdžiai deramai įvertins. Turbūt tapsite populiaresni. Iš užsienio galite gauti aktualią žinią.

DVYNIAI. Kai kurie įvykiai privers kitaip pažvelgti į jus supančius žmones bei situaciją. Tai gali būti susiję su bendrais ir svetimais pinigais, investicijomis, mokesčiais, apribojimais ar sankcijomis.

VĖŽYS. Šiandien turėtų suaktyvėti santykiai su partneriu, bendraminčiais, kolektyvu. Regis, jums seksis bendrauti su įvairiais žmonėmis, organizuoti renginius, dalyvauti konkursuose, varžybose.

LIŪTAS. Jeigu būsite ištikimi savo principams, laikysitės priimtų taisyklių, diena nepateiks staigmenų. Gali tekti daugiau padirbėti, tačiau dėl to tikėtinos papildomos pajamos ir naudingi įgūdžiai. Galbūt gausite darbo pasiūlymą.

MERGELĖ. Šiandien nevengsite romantiškų intrigų, flirtų. Turėtų sektis ugdymo, šou verslo, kūrybinės veiklos. Gali pavykti laimėti norimą sutartį, pasižymėti scenoje.

SVARSTYKLĖS. Šiandien būsite nusiteikę daug dėmesio skirti šeimai, namams, nekilnojamojo turto sričiai, šeimos verslui. Didžiausio pasitenkinimo ir net naudos teiks bendravimas su artimiausiais žmonėmis.

SKORPIONAS. Pasistenkite visur išlikti pozityvūs, santūrūs ir dalykiški, net jei kyla keblumų. Atsiras galimybių pataisyti kai kuriuos reikalus. Be to, gausite reikalingos informacijos, gerų patarimų.

ŠAULYS. Tikėtinos piniginės kompensacijos, palūkanos ar kitokios pajamos, pageidaujami pirkiniai. Emocine prasme jausitės neblogai, kai kurie pažadai paglostys ausį ir širdį.

OŽIARAGIS. Pasitarimai, diskusijos šiandien vyks gana sklandžiai. Gausite svarbios informacijos. Keliai į tikslą taps aiškesni. Stiprinkite partnerystės ryšius, neatsiribokite nuo kolektyvo, artimųjų.

VANDENIS. Šiandien turėsite nedaug energijos, todėl norėsis numoti į viską ranka. Atgaivą teiks menas, svajonės. Dirbti geriau seksis vienumoje, kur niekas netrukdo susikaupti ir jaustis jaukiai tarsi namuose.

ŽUVYS. Šiandien daugiau pasieksite, jeigu veiksite drauge su kitais, o ne vieni versitės per galvą. Pažįstamas žmogus arba tarpininkas gali pateikti viliojamą pasiūlymą, pranešti aktualią žinią.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS