Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (liepos 13 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (LIEPOS 13 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė liepos 13-ajai, pirmadieniui.

AVINAS. Iš pat ryto nerimausite dėl įsivaizduojamų kliūčių ir neatliktų darbų. Net jeigu stengsitės išvengti rimto pokalbio, vakare jis vis tiek įvyks. Ir galbūt per jį labiau suprasite, ką turite daryti, kad pasijustumėte atsakingesni ir saugesni.

JAUTIS. Stenkitės nepasiduoti impulsyviems sprendimams, nes jie tikriausiai bus klaidingi. Šiandien nederėtų veržtis į viešumą, aktyviai reikštis. Ten netrūks norinčių pastumti, pakišti koją, aptaškyti purvais. Būdami šešėlyje, nukentėsite kur kas mažiau.

DVYNIAI. Regis, mėginsite atnaujinti prarastus ryšius arba užmegzti naujus. Aplinkybės bus ne itin palankios – susidursite su trukdymais, išsisukinėjimais. Nelabai galėsite kuo nors pasitikėti.

VĖŽYS. Būsite labai jautrūs ir kūrybingi. Geriau suvoksite kitų žmonių troškimus, bet taip pat giliau į širdį imsite kritiką, nepagarbą savo atžvilgiu. Nelįskite į skolas bei finansines avantiūras.

LIŪTAS. Neblogas metas pasireikšti, parodyti, ką sugebate. Turbūt teks susitikti su įtakingais asmenimis, dėmesio vertais pažįstamais. Nebūkite pernelyg familiarūs, paisykite autoritetų nuomonės bei galiojančių nerašytų bendravimo taisyklių.

MERGELĖ. Jausitės finansiškai priklausomi nuo kitų žmonių, verslo partnerių. Kils noras iš pagrindų keisti įvaizdį arba pakeisti aplinką. Galbūt teks pavaduoti kolegą.

SVARSTYKLĖS. Šiandien labai aktualūs bus studijų, investicijų, mokesčių, partnerystės klausimai. Gyvenimas čia virte virs. Neieškokite lengvabūdiškų malonumų – dėl jų iškils problemų. Gautą informaciją patikrinkite keletą kartų.

SKORPIONAS. Jūsų prieštaringas elgesys neskatins aplinkinių geranoriškumo. Nenustebkite, jei kažkas priešgyniaus, oponuos. Mokėjimas vienur būti ryžtingiems, kitur atsitraukti, nusileisti jums bus ypač aktualus.

ŠAULYS. Iš pat ryto sužinosite, kaip išaugo vaikų poreikiai ir kiek tam reikia pinigų. Sportui, sveikatai taip pat negailėsite laiko ir lėšų. Regis, laisvalaikio ar kūrybinis projektas neduos tiek naudos, kiek tikėjotės.

OŽIARAGIS. Reikėtų stengtis kaip nors mažinti vidinę ir išorinę įtampą, antraip gali kilti rimtos krizės asmeniniuose santykiuose. Labiau vertinkite meilės bei šeiminius ryšius, nenumokite ranka į vaikų problemas bei užgaidas.

VANDENIS. Tikriausiai stokosite ramybės bei saugumo jausmo. Regis, šeiminės ar kitokio pobūdžio problemos labai trukdys profesiniams reikalams, kurie šiuo metu turės didelės svarbos.

ŽUVYS. Gali būti, kad patirsite kolektyvo spaudimą atsiskaityti už panaudotas lėšas arba kaip nors įsipareigoti. Jeigu tikėjotės paramos projektui, verslui, paaiškės, kad reikia apsišarvuoti kantrybe. Šiandien nemaža gali pasirodyti malonumų bei komforto kaina.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS