Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (liepos 18 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (LIEPOS 18 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė liepos 18-ajai, ketvirtadieniui. 

AVINAS. Šiandien sulauksite dėmesio iš draugų, kolegų. Kažkodėl tai kels ne vien džiugesį, bet ir susirūpinimą. Sentimentalius prisiminimus sužadins žmogus iš jūsų praeities. Galite gauti pakvietimą į renginį.

JAUTIS. Tikriausiai susitiksite su senu pažįstamu ar kažkokios srities profesionalu. Būsite linkę nervintis, jaudintis, vertindami kitų žmonių požiūrį į jus, jų palankumą. Viskas bus gerai, jei nepamiršite gero elgesio taisyklių.

DVYNIAI. Šiandienė jūsų veikla gali būti susijusi su politika, mokslu, kelionėmis ar žmonėmis iš toli. Gerai atliktas darbas, pademonstruota kompetencija neliks nepastebėti. Galite tikėtis ypatingo asmens susidomėjimo.

VĖŽYS. Šiandieną jums labai rūpės kelionės, meilė ir pinigai. Tačiau kažką gaudami tarsi už dyką, vėliau galite tapti labai įsipareigoję. Visgi galbūt jums tai netgi patiks. Apdairiai elkitės, sudarydami finansinius sandorius.

LIŪTAS. Šiandien keistu būdu jūsų naudai gali pasitarnauti ne tik partneriai, bet ir konkurentai. Pasistenkite būti sąžiningi, suveskite sąskaitas, ruoškite ataskaitas.

MERGELĖ. Permainingai, bet labiau palankiai turėtų spręstis klausimas, susijęs su įsidarbinimu, sveikatos atstatymu, naminiais augintiniais, grožiu, stiliumi. Džiugins draugystė, meilė, partnerystė. Pasisaugokite geliančių, kandančių padarų.

SVARSTYKLĖS. Šiandien tikriausiai nenuviltų pokalbis dėl darbo ar grožio, sveikatos procedūrų, vaikų lavinimo ir pan. Trokšite mylėti, būti mylimi. Jei visgi nepasiseks meilėje, galbūt fortūna nusišypsos loterijoje, žaidime, konkurse.

SKORPIONAS. Padaugės sentimentų šeimai, tėvams, praeičiai, gamtai. Geriausiai jausitės namuose arba tokioje vietoje, kur jums jauku, gražu, dvelkia meile, romantika ar atjauta. Mielai tvarkysite savo buitį, sodybos aplinką.

ŠAULYS. Diena bus gana sėkminga, jei užsiimate žiniasklaida, tarpininkavimu, reklama, komercija. Galite sulaukti pakvietimo į įdomų renginį, pikniką ar ekskursiją. Jeigu jums labiau norėsis leisti laiką su artimu žmogumi, neverskite savęs kur nors eiti.

OŽIARAGIS. Gali būti, kad jums teks tvarkyti dokumentus, reikalus, susijusius su darbu, verslu, santuoka, ištuoka, nekilnojamuoju turtu ar kraustymusi į kitą vietą. Labai gerų patarimų galite gauti iš artimo žmogaus.

VANDENIS. Galite išgyventi dėl neišsipildžiusių lūkesčių ar kitų žmonių sukeltų konfliktinių situacijų. Siekite kūno bei sielos komforto. Jei norite įsidarbinti ar gauti verslo užsakymą, jums gali pasisekti.

ŽUVYS. Slapti asmeniniai reikalai ar pomėgiai suteiks įdomių potyrių. Regis, susidomėsite ezoterika, mistika, menu, dvasinėmis praktikomis ar pan. Jausitės kažkuo susižavėję ar įsimylėję.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS