Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (liepos 25 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (LIEPOS 25 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė liepos 25-ajai, ketvirtadieniui.

AVINAS. Tikėtini rūpesčiai, susiję su nekilnojamuoju turtu, nuosavybe, remontu, statybomis ir pan. Nusimato kontaktai su verslininkais, tiekėjais. Būsite linkę priimti spontanišką sprendimą.

JAUTIS. Diena bus kupina įvairios veiklos ir emocionalių kalbų. Nevengsite romantiškų intrigų, flirtų. Yra pavojus pervertinti savo jėgas ir galimybes. Būkite kuklesni. Nesiimkite svarbių darbų, nestumdykite baldų, nepirkite technikos, elektros prekių.

DVYNIAI. Prieštarausite patys sau, susipainiosite mintyse ir planuose, tuo sukeldami abejonių ir aplinkiniams. Jeigu imsitės iniciatyvos ir veiksite bekompromisiškai, viskas gali pakrypti ne taip, kaip jums ir kitiems norėtųsi.

VĖŽYS. Šiandien teks pasirūpinti daugybe reikalų. Galbūt draugai įtrauks jus į naują veiklą ar į kolektyvines pramogas. Pildysis kai kurie jūsų troškimai. Palanki diena, jei jūsų interesai susiję su menu, fotografija ar kinematografija, dizainu.

LIŪTAS. Šiandien nusimato netikėtumas darbe arba viešumoje. Tikriausiai sulauksite kvietimo į darbo interviu, varžybas, sceninį pasirodymą, kultūrinį renginį ar pasimatymą. O galbūt teks apsispręsti dėl kelionės ar studijų.

MERGELĖ. Netikėtai galite išvykti į kelionę, apsispręsti dėl studijų arba sulaukti svečio iš užsienio. Įmanoma žinia iš švietimo įstaigos. Virtualus gerbėjas gali pasiūlyti aklą pasimatymą.

SVARSTYKLĖS. Tikriausiai konkretizuosis aktualijos, susijusios su kelione, stojimu mokytis, kūrybiniais planais ar pan. Svarbi bus ir pinigų tema. Turbūt paaiškės, kad neatsakingai išlaidavote, skolinotės arba kad dabar teks skolintis.

SKORPIONAS. Regis, sulauksite netikėto susidomėjimo jumis. Galite gauti darbo pasiūlymą, galimybę tarpininkauti, partneriauti už neblogą atlygį ar pan. Arba patys kažką siūlysite dominančiam asmeniui. Pavojinga rizikuoti kelyje. Atsargiai su elektra.

ŠAULYS. Jums ši diena gali būti labai reikšminga, jeigu dalyvaujate tarptautiniame konkurse, konferencijoje, festivalyje, varžybose ar pan. Džiugins atsiveriančios perspektyvos, žavios pažintys.

OŽIARAGIS. Šiandien jus vilios nuotykiai, žaidimai. Ieškodami meilės malonumų, būsite išradingi ir apsukrūs. Regis, jūsų viltis pateisins patinkantis žmogus. Visgi pajutę lengvą grobį, pramogą, galite pasielgti neatsakingai.

VANDENIS. Nors diena atrodys rami, jausis besikaupianti energija, bus kuriami savaitgalio planai, tačiau nebus labai saugu. Lengva susižeisti, patirti nuostolį, susipykti.

ŽUVYS. Lengvai ir lanksčiai bendraudami, šiandien jūs sugebėsite naudingai sutvarkyti ne vieną reikalą, susitarti dėl įvairių smulkmenų. Rūpės šou renginiai, pasimatymai, vaikų laisvalaikis.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS