Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (liepos 28 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (LIEPOS 28 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė liepos 28-ajai, sekmadieniui.

AVINAS. Gali tekti aiškintis santykius su broliu, seserimi, giminaičiu. Galbūt jūs per daug tikitės iš kitų, neįsigilinate į jų problemas. Nederėtų akcentuoti vien savo nuomonės bei poreikių. Būkite atsargūs kelyje bei su technika, elektra.

JAUTIS. Aktualiu gali tapti buitinių daiktų ar dovanų pirkimas. Būtų geriau, kad nuo to susilaikytumėte, ypač jei nežinote šeimos narių nuomonės. Nežiopsokite kelyje, nes gresia avarijos, nesusipratimai.

DVYNIAI. Regis, jums kils neįprastų norų bei užgaidų. Deja, jūsų gali nesuprasti aplinkiniai, arba jie kaip tik jus skatins neatsakingai elgtis. Saugokitės lengvabūdiško kitų žmonių požiūrio į jūsų pinigus, materialines vertybes. Atsargiai vairuokite.

VĖŽYS. Šiandien būkite itin dėmesingi savo sveikatai, nervams. Geriausius sprendimus diktuos jūsų vidinis balsas, o ne pašaliniai žmonės. Pasisaugokite netikrų pranašų, sukčių. Rekomenduojamos meditacijos.

LIŪTAS. Diena bus drauginga, aktyvi. Ji žada pasimatymus, įdomius susitikimus. Šiokių tokių problemų gali sukelti pažįstami asmenys arba giminaičiai, kurie turi jums kažkokių pretenzijų, negrąžina skolų ar kt.

MERGELĖ. Būsite perdėtai jautrūs, tad atmosferą jums gadins net pačios kasdieniškiausios smulkmenos. Diena bus malonesnė, jei išvengsite politinių debatų. Atsargiai kelyje bei su elektra, technika.

SVARSTYKLĖS. Jeigu niekur toliau neišvyksite, tai sunku bus jus atitraukti nuo televizoriaus, kompiuterio. Dėl smulkmenų konfliktuosite su namiškiais. Verta leisti į turistinę kelionę, apsilankyti turiningame renginyje, pabendrauti su įžymybėmis.

SKORPIONAS. Šiandien bus nemažai įtampos santykiuose su partneriais, vaikais, galbūt dėl neapgalvotų išlaidų, skolų, avantiūrų. Diena bus malonesnė, jei prisiminsite seną gerą pomėgį. Saugokite savo ir kitų sveikatą, būkite rūpestingi.

ŠAULYS. Šiandien galite išgirsti nemalonių priekaištų dėl neįvykdyto pažado, nesąžiningumo, lengvabūdiškumo, nevykusio pirkinio ar pan. Pasistenkite susitaikyti su tais, kuriuos mylite.

OŽIARAGIS. Tikriausiai rūpesčių sukels augintiniai arba patys nekaip jausitės. Arba viskas bus gerai, bet tiesiog labai parūps sveikatos ir grožio profilaktika, domėsitės įvairiomis dietomis, mankštomis.

VANDENIS. Ši diena privers labiau pasirūpinti savimi, vaikais, namais. Tačiau galimos ir netikėtos staigmenos, kvietimai į pasimatymus, pramoginius renginius. Būkite itin atidūs kelyje, venkite bet kokios rizikos.

ŽUVYS. Šiandien nepatartina veržtis į viešumą, kur nors toliau vykti. Saugiausia ir geriausia bus asmeninėse valdose. Prekybos centruose tvirčiau prilaikykite piniginę ir valdykite savo apetitus pirkiniams. Nekoks metas pirkti elektros prekes.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS