Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (liepos 30 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (LIEPOS 30 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė liepos 30-ajai, antradieniui.

AVINAS. Šiandien ne tiek daug pavyks padaryti, kiek planuojate. Atsiras kliūčių. Būsite linkę veltis į neaiškias avantiūras. Arba žmogus, kurį neblogai pažįstate, sukels įtarimų savo keistais poelgiais ar kalbomis.

JAUTIS. Kontroliuokite savo kalbą, jei nenorite pakenkti asmeniniams santykiams. Į nepagarbą, savanaudiškumą panašiai bus atsakyta. Verčiau neprieštaraukite nei viršininkui, nei artimiesiems. Reikalą, susijusį su kelione, pervežimu, gali tekti atidėti.

DVYNIAI. Nelengva dienelė. Bus sunku susitaikyti su aplinkinių savanaudiškumu, nesiskaitymu. Nesinervinkite, kad jūsų negirdi ar nesupranta. Verčiau paieškokite temos, kuri nekelia konfrontacijos.

VĖŽYS. Galimi nesusipratimai dėl neadekvačių jūsų ar kitų žmonių poreikių. Kitiems gali atrodyti, kad jūs kuriate įtampą ir demonstruojate kaprizus. Gali tekti aiškintis dėl finansinės ar kitos atsakomybės, vertybinės orientacijos.

LIŪTAS. Kai kurie reikalai gali trukdytis ir komplikuotis. Nemaloniai nuteiks arogantiškų pašnekovų elgesys. Ginčytinus klausimus verčiau atidėkite kitai dienai. Nesuklyskite pasikliaudami vien savo nuožiūra.

MERGELĖ. Būsite linkę ieškoti naudingų pažinčių, ryšių arba ne itin moraliais būdais siekti ankstesnių santykių atgaivinimo. Tačiau jums gali trūkti realybės jausmo, todėl grės nusivylimai. Labiau rūpinkitės sveikata.

SVARSTYKLĖS. Gana įtempta atmosfera gali susidaryti darbe. Kaip įmanydami venkite paviršutiniškumo, atsainumo, laikykitės darbo saugos bei vidaus tvarkos taisyklių. Pasistenkite nesugriauti to, kas jums be galo svarbu.

SKORPIONAS. Regis, jums kils gundančių idėjų: pakeisti nusibodusį gyvenimo stilių, sujaukti įprastą ritmą ar ką nors nustebinti, suintriguoti. Tuo pačiu šiuo metu būtina savitvarda, išmintis, antraip galite daug netekti.

ŠAULYS. Regis, jausite artėjant finansinę krizę ar kitokią grėsmę. Jus gali suerzinti partnerio egoizmas arba apvils žmogus, iš kurio nemažai tikėjotės. Tam tikra prasme turbūt paaiškės, kad viršijote savo galimybes ar pažeidėte principus.

OŽIARAGIS. Galite patirti nemalonumų, kurti nerealius planus. Vis dėlto jokie sunkumai nesutrukdys siekti užsibrėžto tikslo, jei tik sugebėsite sutarti su kitais žmonėmis, suderinti interesus. Jausite poreikį mylėti, žavėti.

VANDENIS. Šiandien nepalanku dėl ko nors svarbaus tartis, prisižadėti, nes maža vilties, kad tai bus įvykdyta. Tiek kiti, tiek jūs nepakankamai realiai vertinsite situaciją ir galimybes. Turite kontroliuoti save, kad išvengtumėte slidžių pagundų.

ŽUVYS. Jums norėsis daugiau meilės, geranoriškumo ir šilumos. Deja, daug ką gadins priekabumas, kritikavimas – nepasitenkinimas sukels grandininę reakciją. Galimi išbandymai darbo ir kūrybos sferoje.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS