Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (liepos 31 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (LIEPOS 31 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė liepos 31-ajai, trečiadieniui.

AVINAS. Energijos antplūdis garantuotas, jei patys skleisite į aplinką šilumą, meilę, džiaugsmą. Labai trauks pasimatymai, pramogos, skanėstai. Kita vertus, reikšis nesaikingumas. Jo formos gali būti įvairios.

JAUTIS. Trokšite jaudinamų įspūdžių, bendravimo. Galbūt atsinaujins kontaktai su pamirštais žmonėmis. Turėtų viskas sektis neblogai, tik galbūt išleisite per daug pinigų buitinėms smulkmenoms, skanėstams.

DVYNIAI. Jausite didelę pareigą artimiesiems. Energinga tvarkysite turtinius, komercinius reikalus, pirksite dovanas ar kitaip išlaidausite. Popiet galbūt teks atstovauti kažkieno interesams, leistis į kelionę.

VĖŽYS. Šiandien būsite jautrūs, emocionalūs. Noriai tvarkysite kasdieninius reikalus, bendrausite su šeima. Nusimato piniginės kompensacijos, alimentai, palūkanos ar kitokios pajamos, trokštami pirkiniai.

LIŪTAS. Nors diena bus rami, tačiau jausitės tarsi neišsiblaivę iš miegų. Stigs energijos arba realybės jausmo. Galbūt užlies romantiškų prisiminimų banga, bet kartu su ja atgis senos nuoskaudos, abejonės. Trokšite susigrąžinti nepamirštamą aistrą, kad ir trumpam.

MERGELĖ. Šiandien jus ims traukti kai kurie pamiršti pomėgiai, kolektyvinės pramogos. Tikėtina įdomi pažintis. Visgi galite pakenkti savo įvaizdžiui, jeigu prarasite saiką vartodami svaigalus ar neįprastai, neadekvačiai elgsitės.

SVARSTYKLĖS. Nenuobodžiausite, bus daug darbo ir pokalbių, tačiau kai kurie kontaktai vargins, pasigesite nuoširdumo. Vakare trokšite renginių, romantikos. Galite sulaukti dominančio asmens dėmesio arba publikos pripažinimo.

SKORPIONAS. Gali būti, kad mintys suksis apie teisinius, etinius dalykus, moralumą, sąžinę. Regis, vakare prisiminsite, kad kažko neatlikote, nepagerbėte. Visgi bus įmanoma suskubti ir atlikti arba kažkaip kompensuoti neatlikimą. Svarbu nenumoti ranka.

ŠAULYS. Galimi ginčai dėl skolų, išlaidų, daiktų vertės. Atsakingai tvarkykite savus ir bendrus pinigus. Vakaras žada nekasdieniškus susitikimus. Galite leistis į kelionę, parodą, renginį.

OŽIARAGIS. Turėsite progą pagerinti arba dar labiau sukomplikuoti santykius su svarbiu jums žmogumi. Atminkite, kad artimi žmonės turi ne tik pareigas, bet ir teises. Taigi, jie gali rinktis, kaip realizuoti savo galimybes.

VANDENIS. Būsite nusiteikę eiti į kirpyklą, grožio ar madų saloną, tvarkyti ir puošti namų aplinką. Tačiau nebūtinai tam turėsite laiko, nes dirbantiems ar ieškantiems darbo teks rūpintis dalykinėmis aktualijomis.

ŽUVYS. Šiandien būsite nusiteikę žaismingai ir romantiškai. Tikriausiai visokiais būdais mėginsite pakreipti asmeninius santykius į geresnę pusę. Tai puiku, tik nepersistenkite. Popiet galite gauti kvietimą į darbo pokalbį, sveikatos ar grožio procedūrą ir pan.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS