Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (liepos 4 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (LIEPOS 4 D.)

  • 0

Avinas

Sumažinkite savo ambicijas, kitaip viskas klostysis ne taip. Puiki diena išlaisvinti savo vidinį potencialą darbe. Gali kilti problemų su žarnynu, o galvos skausmas baigsis tik vakare. Pamirškite užsispyrimą ir nervingumą.

Jautis

Mėgaukitės gyvenimo akimirkomis. Jūsų antroji pusė gali atsiverti jums iš naujos, įdomios ir patrauklios pusės. Kuo ilgiau išlaikykite savyje romantišką nuotaiką. Intymiuose santykiuose venkite nežabotų aistrų.

Dvyniai

Stenkitės nešvaistyti gyvybinės energijos. Šią savaitę viskas seksis, ypač suplanuotos kelionės ir reikalai. Nekreipkite dėmesio į kritiškus kitų komentarus ir patys venkite tokių pareiškimų. Šiandien jums teks tapti komandos žaidėju.

Vėžys

Atsisakykite visko, kas jus apsunkina ir neteikia pasitenkinimo. Galite kreiptis pagalbos į įtakingus draugus. Jei jau seniai planavote kelionę, šiandien tam tinkamas metas. Kelyje atsiras naujų idėjų, kurias vėliau galėsite įgyvendinti.

Liūtas

Tolesnis gyvenimas priklausys nuo kai kurių karminių užduočių sprendimo. Praktikuokite mentalines technikas, būkite santūrūs, kuklūs, mandagūs su aplinkiniais, ypač su vyresniąja karta. Gali kilti noras ką nors pakeisti savo gyvenime.

Mergelė

Turi būti pasirengusios pokyčiams ir nepamiršti prisitaikyti prie besikeičiančių aplinkybių. Diena bus gana įtempta. Jūsų laukia nedidelis finansinės padėties pagerėjimas. Vakarą praleiskite su mylimu žmogumi.

Svarstyklės

Laukia varginanti diena. Norint išsaugoti santykius, reikia įdėti daug pastangų. Negalima duoti pažadų. Pats laikas ruoštis svarbiems dalykams. Palankus metas kelti kvalifikaciją, spręsti teisinius ir užsienio politikos klausimus.

Skorpionas

Pirmą kartą dirbsite daugiau savo malonumui, o ne dėl rezultato ir pelno. Darbo rezultatai bus įvertinti. Nerizikuokite savo reputacija. Išspręskite visas rimtas problemas. Dirbdami uoliai, pasieksite reikšmingų rezultatų.

Šaulys

Būkite ypač atidūs savo sveikatai. Nepersitempkite ryte, antraip kyla pavojus pervargti vakare. Galimi galvos skausmai ir virškinimo sutrikimai. Nepradėkite naujų reikalų. Atsipalaiduokite, pabūkite gamtoje.

Ožiaragis

Labai sunki diena, reikia apsišarvuoti kantrybe ir išgyventi. Sutiksite ne labai malonių žmonių. Problemos greitai išsispręs. Nepamirškite sveikatos, elkitės apgalvotai, neužmegzkite naujų pažinčių.

Vandenis

Sėkminga diena. Nepriimkite greitų sprendimų. Būsite savimi patenkinti. Kolegos padės įgyvendinti planus. Būkite atsargūs su verslo popieriais. Galimos klaidos ir finansiniai nuostoliai. Atsisakykite žalingų įpročių.

Žuvys

Vargu ar sugebėsite realiai įvertinti situaciją. Aplink viešpataus chaosas ir šurmulys. Stenkitės veikti progresyviai ir apgalvotai, nors tokioje aplinkoje tai bus nelengva. Šiandien galite rengtis ypač elegantiškai.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS