Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (rugpjūčio 12 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (RUGPJŪČIO 12 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė rugpjūčio 12-ajai, pirmadieniui.

AVINAS. Diena bus įtempta, ypač jei turite didelių ambicijų ir nenorite būti nustumti į šešėlį. Kažkas gali jus nustebinti ar nuvilti. Nesileiskite nukreipiami nuo pagrindinio tikslo.

JAUTIS. Tikėtina, kad teks priimti iš toli atvykusius svečius arba patiems kažkur vykti. Dėl keblių klausimų pravartu pasitarti su specialistais. Kontaktai su patyrusiais žmonėmis suteiks svarbios informacijos.

DVYNIAI. Ši diena pareikalaus atsakomybės ir rimto požiūrio, antraip sunkiai susikalbėsite su savo pašnekovais. Galbūt kažkas siūlys investuoti, bendradarbiauti. Nepulkite į tai stačia galva - pasvarstykite.

VĖŽYS. Iš jūsų gali būti kažko pareikalauta. Turėtumėte labiau paisyti antrosios pusės, aplinkinių žmonių, o ypač partnerių nuomonės, interesų. Kažkieno pastaba ar netikėtas poelgis gali jus paskatinti keisti kai kuriuos planus.

LIŪTAS. Gana įtempta ir emociškai sunki diena. Saugokite sveikatą, o dirbdami nepamirškite laikytis darbo saugos taisyklių. Geriau būtų nepakliūti į akis viršininkui, neapsikrauti papildomais įsipareigojimais.

MERGELĖ. Būsite kūrybingi ir veiklūs, todėl galite daug nuveikti. Regis, jums teks rimčiau pažvelgti į tėviškas pareigas ir vaikų auklėjimą. Įveikite nerimą ir nebijokite iššūkių.

SVARSTYKLĖS. Šiandien jums atrodys, kad esate labai priklausomi nuo aplinkybių ir netenkate savo valios. Jeigu įmanoma, apsiribokite paprastais buitiniais darbais, šeiminiais reikalais.

SKORPIONAS. Jūsų šiandieninė veikla bus produktyvi, jei ji susijusi su komercija, reklama, komunikacijos priemonėmis, mokslu. Tikriausiai kažką nepaprastai svarbaus sužinosite iš pokalbių, spaudos ar reklamos.

ŠAULYS. Tai nebloga diena apgalvotiems komerciniams sandoriams. Visgi nelabai seksis bendrauti su valdininkais, biurokratais. Apie perspektyvas kalbėtis dar neverta.

OŽIARAGIS. Šiandien mažiau bendraukite, kad neužsikrėstumėte slogia nuotaika bei neprojektuotumėte į kitus savo nepasitenkinimo. Būkite dėmesingesni savo sveikatai, atsisakykite alkoholio.

VANDENIS. Šiandien ir darbai, ir pramogos labai sekins jėgas. Norėsis romantikos, džiaugsmo, meilės, tačiau vis gali kažkas kišti koją. Nederėtų plepėti apie savo ir kitų intymias paslaptis, skleisti gandų.

ŽUVYS. Gali atsinaujinti santykiai su senu bičiuliu, bendradarbiu. Galite dalyvauti masiniuose renginiuose, kolektyviniuose susitikimuose. Iš kitų reikalausite pritarimo savo poelgiams, idėjoms.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS