Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (rugpjūčio 12 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (RUGPJŪČIO 12 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė rugpjūčio 12-ajai, trečiadieniui.

AVINAS. Jeigu namuose reikia ką smulkaus sutaisyti, paremontuoti, verta imtis. Tik saugokitės susižalojimų, nes bus nemaža traumų, nudegimų, techninių nesklandumų tikimybė.

JAUTIS. Šiandieną sunku bus atsispirti kitų valiai, atviram puolimui. Darykite tai, ką manote esant teisinga, reikalinga ir nesistenkite įtikti tiems, kurie nusiteikę priešiškai bei kritiškai.

DVYNIAI. Jūsų energetinis potencialas sumažėjo, todėl fizinius ir emocinius krūvius šiandien patartina riboti. Derėtų nepiktnaudžiauti svaigalais, nes galite sau labai pakenkti. Sunku išlaikyti paslaptis.

VĖŽYS. Aktyvi, jausminga diena, tačiau ne visiems ji bus sėkminga. Impulsyvūs, agresyvūs žmonės sau ir kitiems gali sukelti rūpesčių. Venkite avantiūrų, azartinių žaidimų. Labiau prižiūrėkite vaikus.

LIŪTAS. Regis, kai kurie iš jūsų neišvengs nesusipratimų, nemalonumų. Atsiras asmenų, nepatenkintų jūsų pasiekimais ir norinčių jus pristabdyti. Atsargiai kelyje.

MERGELĖ. Jūsų aktyvumą stimuliuos energingų žmonių iniciatyva, veiklumas, apsiskaitymas. Bus ir pramogų, ir filosofinių postringavimų, tačiau nepatartina pernelyg kažką propaguoti.

SVARSTYKLĖS. Dėl finansinių interesų gali tekti pasigrumti, nes kitaip gausite ne viską, kas turėtų jums priklausyti. Gali „streikuoti“ technika, didesnis traumų ir nudegimų pavojus.

SKORPIONAS. Nedraugiškų jums asmenų pretenzijos gali įgauti agresyvų pobūdį. Bus nelengva rasti gynybinių argumentų, atsispirti spaudimui. Svarbu nesipykti, nekelti scenų.

ŠAULYS. Turėsite vikriai suktis dalykinių ir kitokių reikalų rate, jei nenorite pražiopsoti sėkmės traukinio. Laikykitės saugumo technikos taisyklių, venkite konfliktinių situacijų.

OŽIARAGIS. Jums turbūt norėsis linksmintis, atsipalaiduoti nuo rūpesčių, o gal ir kažką keisti savo gyvenime. Galite patirti staigmenų, susijusių su meile, žaidimais, vaikais, pramogomis. Venkite rizikingų avantiūrų. Verčiau labiau rūpinkitės vaikais.

VANDENIS. Nesistenkite padaryti stipraus įspūdžio, pagarsėti, nes aplinkinių reakcija gali būti ne tokia, kokios norite. Asmenines problemas patartina spręsti savarankiškai ir mažiau apie jas kalbėti pašaliniams.

ŽUVYS. Nerimo gali sukelti situacija, susijusi su informacija žiniasklaidoje, giminaičiais, kaimynais ar pan. Galbūt netikėtai paaiškės, kad kažkieno tylėjimas nereiškė pritarimo.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS