Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (rugpjūčio 13 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (RUGPJŪČIO 13 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė rugpjūčio 13-ajai, ketvirtadieniui.

AVINAS. Iš artimos aplinkos žmonių galite sulaukti dėmesio, pasiūlymų. Atsiras mėgėjų patarinėti ir žadėti. Kita vertus, su valdininkais, pareigūnais susikalbėti bus sunku. Gana didelė avarijų, nudegimų tikimybė.

JAUTIS. Labiausiai jums rūpės pirkiniai ir turtiniai reikalai. Galbūt teks nemažai sumokėti už techninę paslaugą arba patirsite nuostolį dėl neįvykdyto užsakymo, kelionės.

DVYNIAI. Būkite savimi ir jausitės gerai. Pastangos būti kažkuo kitu nepasiteisins, tik patys save apgausite, be reikalo išeikvosite energiją, o gal ir santaupas. Saugokitės traumų.

VĖŽYS. Šiandien jums stigs kantrybės bei energijos. Saugokite jums patikėtas paslaptis, antraip prarasite svarbaus asmens pasitikėjimą. Pasistenkite atskirti melą nuo tikrovės, saviapgaulę nuo realybės.

LIŪTAS. Galite pasireikšti kaip organizatoriai, jei reikės sutelkti aplinkinius bendram reikalui ar pramogai. Tačiau ne visų žmonių dėmesys jus džiugins, nes kai kurie sieks to, kas jums nenaudinga. Pasisaugokite užsieniečių, atsargiai kelyje.

MERGELĖ. Stengsitės susidoroti su nemažu kiekiu problemų. Bet kokie priekaištai, nepritarimas jus skaudins. Nepalankūs per dideli krūviai, todėl aplinkiniai gali būti teisūs pristabdydami jūsų polėkį. Saugokitės traumų, labiau prižiūrėkite vaikus.

SVARSTYKLĖS. Nusimato kalbos apie mokslus, keliones arba numatomus viešus įvykius. Pasistenkite neįsivelti į konfliktą, pavojingą avantiūrą. Gresia avarinės situacijos, todėl būkite budrūs.

SKORPIONAS. Susitikimai su draugais ir pažįstamais turėtų būti įdomūs, tačiau kupini emocinės įtampos bei išlaidų. Galbūt kiek pasigailėsite, kad pradėjote ar parėmėte kažkokį projektą.

ŠAULYS. Iš partnerių galite sulaukti pasiūlymų. Pasistenkite, kad tai būtų ne santykių nutraukimo, o jų sustiprinimo, susitaikymo metas. Pasisaugokite agresijos ir traumų, neprovokuokite konfliktų.

OŽIARAGIS. Parūps įvaizdžio klausimai. Nepagailėsite pinigų, kad taptumėte gražesni, stilingesni. Daugiau dėmesio skirkite sveikatai nei išorei. Pravartu pasirūpinti tvarka namuose, naminių gyvūnų higiena.

VANDENIS. Skirsite nemažai laiko ir dėmesio pramogoms, stengsitės, kad kompaniją palaikytų patinkantys žmonės arba vaikai. Demonstruosite kūrybingumą, žaismingumą. Visgi galimas poelgis, dėl kurio vėliau turbūt gailėsitės.

ŽUVYS. Galite jausti nerimą dėl šeimos narių sveikatos ir gerovės. Rūpindamiesi kitais, nenuskriauskite ir savęs – jums taip pat reikia poilsio, malonumų. Venkite pavojingų situacijų, saugokitės traumų.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS