Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (rugpjūčio 2 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (RUGPJŪČIO 2 D.)

  • 0

Avinas

Sklandi diena – be šurmulio ir skubėjimo. Jaučiate, kad jūsų emocinė būsena susibalansavo. Padėkokite sau už pasiekimus, raskite priežasčių didžiuotis. Tačiau nepainiokite didžiavimosi su išdidumu. Pradėkite ginti asmenines ribas.

Jautis

Laukia daug rūpesčių. Diena nuo pat ryto bus nervinga, įtempta. Pastebėsite, kad su visais rūpesčiais nebelieka jėgų susitvarkyti. Laikas prabėgs greitai, bet nuovargis lydės ilgai. Sustokite ir leiskite sau pailsėti.

Dvyniai

Savijauta pagerės, jei dieną praleisite gryname ore. Jei oras palankus,  pasivaikščiokite. Draugas ar kolega gali tapti kompanionu. Jei norite pasivaikščioti vienas, pabandykite apsieiti be muzikos ir klausytis gamtos garsų.

Vėžys

Skirkite sau daugiau laiko. Dėl netinkamos mitybos, persivalgymo, greitų užkandžių gali kilti odos problemų. Būtina sumažinti stresą ir atsikratyti dirglumo.

Liūtas

Įsitikinsite, kad mintys yra materialios. Kai kurios jūsų prielaidos išsipildys ir tai jus labai nustebins. Išsipildys ir jūsų užmojai. Palikite mintis apie kerštą priešui – pats gyvenimas viską sudėlios į savo vietas.

Mergelė

Aplinkiniai nepritaria jūsų požiūriui į tam tikrus dalykus, o artimi žmonės pradėjo tolti. Neieškokite priežasties savyje. Paleiskite visas nuoskaudas. Būkite atviri naujiems žmonėms, kurie ateina į jūsų gyvenimą.

Svarstyklės

Pasistenkite įgyvendinti visus planus, kuriuos suplanavote artimiausioms dienoms. Rytoj jus gali sutrikdyti žinia, kurią išgirsite iš draugo. Būkite atsargūs bendraudami su naujais žmonėmis – neverta atskleisti savo gyvenimo detalių.

Skorpionas

Diena puikiai tinka saviraiškai. Iš aplinkinių sulauksite savo pastangų įvertinimo. Tai jums daug reikš. Tačiau mažiau bendraukite su žmonėmis, kurie nesugeba konstruktyviai kritikuoti ir neturi takto jausmo.

Šaulys

Staiga jūsų akiratyje gali atsirasti žmonių, kuriuos seniai pamiršote. Dieną pradėsite produktyviai, galėsite sėkmingai atlikti kai kurias užduotis. Vakare atsipalaiduosite ir paliksite nebaigtus reikalus kitai dienai. Gali kilti nepasitenkinimas savimi.

Ožiaragis

Permąstysite daugelį gyvenimo vertybių. Patirtis bendraujant su naujais žmonėmis padės pažvelgti į pajamų šaltinius kitu kampu. Diena praeis ramiai, tačiau kai kurie žmonės savo nemaloniais veiksmais sugebės sugadinti jums nuotaiką.

Vandenis

Pabandykite išsiaiškinti, dėl kokios priežasties mylimas žmogus elgiasi abejingai. Bendravimo nutraukimas gali jus sujaudinti, bus sunku susikaupti atliekant užduotis. Laikui bėgant situacija susitvarkys, priimsite bendrą sprendimą.

Žuvys

Planai ir įdomios idėjos gali būti įgyvendintos su draugų pagalba. Nebijokite priimti sprendimų ir ginti savo požiūrį. Diena bus produktyvi, jei pavyks įveikti norą nieko neveikti. Gali laukti staigmena – maloni arba nelabai.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS