Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (rugpjūčio 27 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (RUGPJŪČIO 27 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė rugpjūčio 27-ajai, ketvirtadieniui. 

AVINAS. Šiandienė jūsų veikla gali būti susijusi su politika, mokslu, kelionėmis ar žmonėmis iš toli. Gerai atliktas darbas, pademonstruota kompetencija neliks nepastebėti.

JAUTIS. Šiandien galite sėkmingai atgauti skolą arba kažką pasiskolinti, pasirūpinti kreditu, nuoma, verslu. Keistu būdu jūsų naudai gali pasitarnauti ne tik partneriai, bet ir konkurentai.

DVYNIAI. Nelabai sklandi diena galbūt dėl to, kad svajojate apie žymiai malonesnius dalykus nei tie, kuriais dabar privalote užsiimti. Kai kurie jūsų poreikiai stebins aplinkinius.

VĖŽYS. Palankiai gali spręstis klausimas, susijęs su įsidarbinimu, sveikatos pasitikrinimu ar atstatymu. Dėmesio skirsite išvaizdai, stiliaus formavimui. Šiandien jums turėtų pavykti žaviai atsinaujinti.

LIŪTAS. Šiandien jums geriau seksis, jeigu bet kokią veiklą derinsite su sportu. Palanku skirti pasimatymus, susitikti su bičiuliais, bendraminčiais. Regis, jūsų draugija ypač džiaugsis vaikai ir gerbėjai.

MERGELĖ. Jums gali pavykti laimėti patinkančio asmens susidomėjimą, simpatiją. Jei visgi nepasiseks meilėje (nors taip neturėtų atsitikti), tai galbūt fortūna nusišypsos loterijoje, žaidime, konkurse.

SVARSTYKLĖS. Padaugės sentimentų šeimai, tėvams, praeičiai, gamtai. Geriausiai jausitės namuose arba tokioje vietoje, kur nėra triukšmo, šurmulio, svetimų žmonių. Mielai tvarkysite savo buitį, aplinką.

SKORPIONAS. Diena bus sėkminga, jei užsiimate žiniasklaida, reklama, pedagogine veikla, tarpininkavimu, komercija. Galbūt būsite pakviesti į įdomų renginį ar pasimatymą.

ŠAULYS. Tiktų tvarkyti dokumentus, reikalus, susijusius su darbu, verslu, komandiruote, nekilnojamuoju turtu ar kraustymusi į kitą gyvenamąją ar tarnybos vietą.

OŽIARAGIS. Kažkas stipriai jauks jūsų vidines nuostatas, audrins emocijas. Jausitės vieniši, gailėsite savęs ir likimo nuskriaustų žmonių. Nepasiduokite depresijai, nepiktnaudžiaukite svaigalais.

VANDENIS. Šiandien jums rūpės kolektyviniai, visuomeniniai reikalai. Sulauksite pakankamai dėmesio iš draugų, kolegų. Visgi vakarui aktyvios veiklos neprisiplanuokite, nes jau nesinorės jokio šurmulio, jausite nuovargį.

ŽUVYS. Galite susitikti buvusį bendradarbį arba dabartiniai kolegos suorganizuos šį tą įdomaus. Sentimentalius prisiminimus gali sužadinti žmogus iš jūsų praeities.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS