Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (rugpjūčio 31 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (RUGPJŪČIO 31 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė rugpjūčio 31-ajai, antradieniui.

AVINAS. Jums norėsis elgtis nevaržomai tiek darbuose, tiek santykiuose. Regis, daug pralošite, jeigu rūpinsitės vien savimi ir asmenine nauda, o į kitų poreikius numosite ranka. Saugokitės gamybinių traumų, nuostolių.

JAUTIS. Darbe iš jūsų gali būti reikalaujama atsikratyti senų stereotipų, veikti išradingiau. Visgi kai kurie praktiniai klausimai spręsis ne itin sklandžiai. Galima prisidaryti žalos.

DVYNIAI. Tai tokia diena, kai kažkas lengvai pametama, prarandama ar pasisavinama, pažeidžiamos sutartys, trūkinėja santykiai. Galite stengtis savo abejotiną poelgį užmaskuoti ypatingu dėmesiu artimam žmogui.

VĖŽYS. Tikriausiai nesinorės viešumo, nervins apkalbos, intrigos, bet kokia intervencija į asmenines paslaptis, privačius reikalus. Jeigu galite, ramiai užsiimkite menine kūryba.

LIŪTAS. Aktyvi, įspūdžių kupina diena. Tačiau ji gali atnešti ir sunkių išbandymų. Kuo daugiau norėsite, tuo mažiau gausite, ypač jei tuos norus reikšite nenuoširdžiai ar įžūliai.

MERGELĖ. Šiandien būsite linkę „padidinti apsisukimus“, demonstruoti drąsą, net įžūlumą, bet kokia kaina siekti tikslų išpildymo. Galimos labai įtemptos situacijos, gresiančios rimtais nemalonumais ar net pavojais.

SVARSTYKLĖS. Šiandieniai vizitai, pokalbiai gali ir džiuginti, ir bauginti. Vieni jus girs, kiti kritikuos. Galite būti kaltinami nesąžiningumu, intrigų rezgimu. Saugokitės infekcijų.

SKORPIONAS. Regis, sunku bus išvengti finansinių problemų, o gal ir sankcijų. Galbūt kažkiek keisis planai, susiję su investicijomis, nuosavybe. Kai ką pravartu apdrausti.

ŠAULYS. Šiandien pasistenkite neįkyrėti tiems, kurie nori išsaugoti savo privatumą ir nepakenčia kritikos. Jokių drastiškų priemonių nesiimkite, oponentų neerzinkite – tai labai pavojinga. Saugokitės traumų, nuostolių.

OŽIARAGIS. Produktyvus darbas neš naudą. Deja, ne kiekviena rizika apsimokės. Svarbu nepadaryti lemtingų klaidų. Nedemonstruokite destruktyvių vertybių. Neįprasta organizmo reakcija gali priversti jus pagalvoti apie sveikatą, naują gyvenimo būdą.

VANDENIS. Šiandien būsite labai neramūs, tačiau pasižymėsite ypatingu kūrybingumu. Stengsitės apimti keletą veiklos sričių. Pernelyg rizikuodami galite sugriauti tai, kas jums yra svarbu.

ŽUVYS. Nelengva dienelė. Reikalai ir santykiai gali susipainioti ir pablogėti. Kiekvienas kaltins kitus, tik ne save. Didelė tikimybė, kad pareikalavę to, kas jums turėtų priklausyti, susidursite su atviru priešiškumu.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS