Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (rugpjūčio 5 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (RUGPJŪČIO 5 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė rugpjūčio 5-ajai, pirmadieniui.

AVINAS. Regis, iš aplinkinių reikalausite daugiau, nei jie pajėgūs ir pasirengę jums duoti. Gali tekti grįžti prie neišspręstos problemos. Kai susiduria skirtingi interesai, reikia ieškoti kompromiso. Geriau neužsispirkite, nebūkite kategoriški.

JAUTIS. Ryžtingai kibsite į darbus, kuriuos norom nenorom reikia atlikti. Jūsų dėmesio reikalaus ir artimi žmonės, draugai. Stengdamiesi nepriekaištingai elgtis, visiems būti paslaugūs, galite kiek nuskriausti save.

DVYNIAI. Šiandieną daugiau dėmesio skirkite mylimiems žmonėms, vaikams. Atvirai išsakykite savo nuogąstavimus, pasiūlymus ir paskatinkite atsiverti. Drauge lengviau rasite protingas išeitis.

VĖŽYS. Šiandien norėsis ramybės, jaukumo, buvimo su šeima. Tačiau nesibaigianti rūpesčių virtinė neleis jums nusiraminti ir atsipalaiduoti. Jei nesulauksite pakankamo palaikymo iš kitų, vakare galite imti kaltinti aplinkinius, reikšti pretenzijas.

LIŪTAS. Dieną bus reikalų, kurių negalima atidėlioti. Suksitės kaip vijurkai. Vakare turbūt neišvengsite nelengvų pokalbių. Net jei atrodys, kad nesiseka kitiems įtikti, vis tiek būkite geranoriški, taktiški. Vėliau tai pasiteisins.

MERGELĖ. Vykdomam projektui arba vaikų poreikiams išleisite pinigėlių. Gali kainuoti ir vaikų padaryta žala. Išties vienokių ar kitokių rūpesčių gali sukelti jūsų atžalos, jei paliksite jas be priežiūros.

SVARSTYKLĖS. Nebloga diena. Daug kas seksis, džiugins bendravimas. Deja, vakare įtampos, streso gali sukelti artimo žmogaus pretenzijos, nepasitenkinimas ar jo problemos.

SKORPIONAS. Tikriausiai nematomos kliūtys trukdys įgyvendinti numatytus tikslus. Praktiniai reikalai klostysis nelabai sklandžiai. Tačiau sustiprės intuicija, vaizduotė, ir tai pravers kūrybinėje, socialinėje veikloje.

ŠAULYS. Degte degsite noru parodyti, ką sugebate profesinėje ar visuomeninėje veikloje. Tai, dėl ko ilgai negalėjote susitarti, kildavo ginčų, jautėsi interesų konfliktas, šiandien turėtų pereiti į abipusiai naudingo susitarimo ieškojimą.

OŽIARAGIS. Viskas judės įprasta vaga, jei planingai tęsiate savo darbus. Tačiau diena bus ne tokia sėkminga, jei nevaldysite emocijų, ginčysitės su aplinkiniais. Dalykiškumas ir santūrumas padėtų išvengti daugelio problemų.

VANDENIS. Būsite aktyvūs ir sumanūs. Kalbos daugiausiai suksis apie mokslą, kelionių įspūdžius, toli vykstančius įvykius, tolimus planus. Galbūt susitiksite su žmogumi, kuris kažkur keliavo ir turi ką papasakoti.

ŽUVYS. Tikriausiai šiandien būsite labai įžvalgūs. Tačiau tai nereiškia, kad pavyks įveikti kliūtis, trukdančias geriau suprasti vieniems kitus, užjausti bei mylėti. Tam gali trukdyti pavydas, tolerancijos stygius.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS