Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (rugsėjo 14 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (RUGSĖJO 14 D.)

  • 0

Avinas

Šiandien Avino gyvenimo šūkis bus griežtas „Aš pats!“ Horoskopo žvaigždės neragina lygiuotis į aplinkinius ar bent jau pasitarti su jais. Dėl to daugelis jo sprendimų gali pasirodyti netikėti, o pareiškimai – įžūlūs. Tačiau iš tiesų Avinas nelinkęs veikti įsikarščiavęs, o jei ko nors ėmėsi, vadinasi, yra pasirengęs atsakyti už rezultatą. Užtenka, kad artimi Avino žmonės jam tiesiog netrukdytų. Visa kita Avinas padarys pats, pasiekęs gerų rezultatų.

Jautis

Sėkmės paslaptis slypi Jaučio gebėjime organizuoti žmones, reikalaujant iš jų norimų rezultatų. Diena nepriverčia Jaučio pačiam atlikti darbo žygdarbius, tačiau jis gali lengvai atlikti šiuos žygdarbius kitų rankomis. Kaip organizatorius, koordinatorius ar viršininkas, Jautis šiandien yra tiesiog nepakeičiamas! Net ir neturėdamas jokių ypatingų teisių Jautis šiandien dalį savo reikalų gali ramiai perkelti kitiems. Tai bus priimta supratingai.

Dvyniai

Dvyniams gali būti pavestos užduotys, su kuriais jie bijo nesusidoroti. Galbūt jie galvoja, kad neturi pakankamai patirties, žinių ar įgūdžių joms atlikti. Toks nepasitikėjimas savimi gali blogai atsiliepti, todėl horoskopo žvaigždės Dvyniams siūlo būti ryžtingiems ir atmesti visas abejones prieš imantis šio darbo. Jei nepavyks, deleguokite jį kam nors arba atidėkite vėlesniam laikui.

Vėžys

Entuziazmo netrūksta! Jis bus tikrai aistringas tam, ką daro, net jei jo darbas liečia toli gražu ne pačius svarbiausius dalykus. Nežinia, su kuo tai susiję – su Vėžio gera nuotaika, ar su tuo, kad jis pajus jėgų antplūdį. Svarbiausia, kad dėl tokio sėkmingo požiūrio darbas šiandien Vėžio rankose tirpte tirpsta, o aplinkiniai ne kartą per dieną paklaus jo patarimo.

Liūtas

Šiandien pagrindinė Liūto varomoji jėga bus ambicijos! Jam neužtenka vien išspręsti reikalų – jam reikia viską daryti geriau už visus ir būti pastebėtam. Diena puiki karjerai daryti. Bet kokie Liūto žingsniai šia kryptimi šiandien jam seksis natūraliai ir lengvai. Horoskopo žvaigždės žada, kad aplinkiniai į Liūto žengimą į priekį reaguos itin palankiai, netgi sugebės jį šiek tiek pastūmėti.

Mergelė

Šiandien Mergelę ypač apkraus rutina. Kai kiekvieną dieną aplink tas pats, tai pradeda varginti. Kad neįkristų į melancholiją, horoskopo žvaigždės pataria Mergelei išsijudinti ir kažką pakeisti. Mažiausia, ką ji gali padaryti, – atnaujinti savo garderobą. Šiandien aplinkos keitimas ir gaivaus oro gurkšnis jai būtini kaip niekad.

Svarstyklės

Reikės parodyti atkaklumą ar trenkti kumščiu per stalą! Jei Svarstyklėms nepavyks parodyti ryžto ir tvirtumo, aplinkiniai jas greitai nustums į antrą planą, pasisavindami jų idėjas ir nuopelnus. Svarstyklėms šiandien tiesiog nėra kitos išeities – arba jos susitaikys su atsarginiu suoleliu, arba galės visiems pademonstruoti savo tvirtą charakterį ir dėl jo iškils į pirmą planą.

Skorpionas

Sėkmė primena važiavimą dviračiu: kuo lėčiau važiuoji, tuo labiau rizikuoji nukristi. Ir atvirkščiai – įgavęs gerą greitį, Skorpionas pastebės, kad bet koks darbas jo rankose tirpte tirpsta! Skorpionui šiandien būtina įsibėgėti, net jei tam jam reikia sutelkti visą savo valią. Užtat vieną kartą paspartinęs tempą Skorpionas ilgai negalės sustoti.

Šaulys

Šiandien jau nuo pat ryto Šaulys stačia galva puls į darbus. Jis taip susikaups, kad joks aplinkui viešpataujantis šurmulys jo nesustabdys. Horoskopo žvaigždės pataria Šauliui pasinaudoti šiuo gebėjimu susikaupti, kad puikiai susidorotų su reikalais, kuriuose jis viską nuo pradžios iki galo nusprendžia pats. Į savo mintis pasinėręs Šaulys negirdės aplinkinių žodžių.

Ožiaragis

Šiandien Ožiaragiui gali prabusti organizaciniai įgūdžiai, prie to prisidės ir situacija. Galbūt Ožiaragis bus paprašytas surengti susitikimą, organizuoti šventę ar iškylą. O gal diena jam iškels kitas užduotis, reikalaujančias žmonių įsitraukimo. Ožiaragis šiandien turi visas galimybes tokiems reikalams spręsti. Tai atims daug jėgų ir nervų, bet atneš malonių atlyginimų.

Vandenis

Vandeniai rizikuoja susidurti su didžiule konkurencija ir spaudimu! Galbūt vienas iš kolegų norės pakenkti Vandeniui, nustumdamas jį į šalį. O gal šiandien Vandeniui teks susidurti su piktadarių išpuoliais. Horoskopo žvaigždės jam pataria sukaupti visas jėgas, ryžtą ir valią, neužleidžiant iškovotų pozicijų. Priešingu atveju vėliau šias pozicijas atkurti bus labai nelengva!

Žuvys

Veiklose Žuvims gali labai trukdyti noras greitai pasiekti rezultatą. Įdomiausia, kad toks skubėjimas veiks kaip tik priešingai: sulėtins darbą ir atitolins terminus. Vėlavimo ir trikdžių Žuvys gali tikėtis beveik bet kuriame etape ir bet kurioje veikloje! Pataisyti situaciją šiandien Žuvys galės tik atsikračiusios vidinio nekantrumo. Jei to nepadarys, užbaigti to, ką pradėjo, joms pasiseks, deja, dar labai negreitai!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS