Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (rugsėjo 22 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (RUGSĖJO 22 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė rugsėjo 22-ajai, trečiadieniui.

AVINAS. Atsargiau vertinkite šiandien gautus pasiūlymus – jie gali būti nuostolingi. Tarpininkauti, patarinėti kitiems finansiniais klausimais, investuoti ar skolinti taip pat reikėtų labai apdairiai.

JAUTIS. Būsite psichologiškai pažeidžiami ir priklausomi nuo svetimos įtakos. Viena planuota perspektyva pasirodys nelabai reali arba atidedama tolimesniam laikui. Galbūt pajusite širdgėlą dėl susikomplikavusios ar iširusios draugystės, meilės.

DVYNIAI. Šiandien galite būti išprovokuoti elgtis avantiūristiškai, nuostolingai. Ne visais draugais ir gerbėjais verta pasitikėti. Tikrinkite jų teikiamus pasiūlymus bei informaciją.

VĖŽYS. Savo privalumų, pasiekimų nedemonstruokite tiems, kurie jų neįvertina ar linkę nesąžiningai pasinaudoti. Laiku negauta ar nepateikta informacija sutrikdys svarbų planą.

LIŪTAS. Ši diena gali įnešti nesusipratimų į asmeninius santykius. Būsite viskuo nepatenkinti, kupini įtarimų. Iš tikrųjų sukčiai gali jus apgauti, įvilioti į klastingą voratinklį. Venkite avantiūrų.

MERGELĖ. Šiandien galite neišvengti įtampos ir nesusikalbėjimo. Jeigu ketinate sudaryti sutartis, teikti ar imti interviu, galite susidurti su įvairiais trikdžiais. Nežiopsokite už vairo. 

SVARSTYKLĖS. Nelabai apdairiai elgsitės su pinigais, bus nelengva tvarkyti su nekilnojamuoju turtu, komercija susijusius reikalus. Artimas žmogus gali sukelti nemalonių abejonių, įtarimų.

SKORPIONAS. Nelengva diena. Regis, kažkur pradings taip reikalingas kūrybiškumas, dalykiškumas, partnerių palaikymas. Nederėtų erzinti partnerio bei pavydžių pažįstamų savo sėkme ar meilės nuotykiais – galite pakliūti į nemalonią situaciją. Atsargiai kelyje.

ŠAULYS. Regis, be reikalo gaišite laiką, mėgindami įgyvendinti nebrandžius, nerealius projektus. Vaikų poreikiai ar poelgiai gali nemažai kainuoti. Verčiau nepameskite iš akių savo atžalų.

OŽIARAGIS. Šiandien jums norėsis ne pagal galimybes ir ne pagal kišenę. Regis, būsite kupini pavydo tiems, kuriems geriau sekasi. Gali atsirasti asmenų, žadančių atpildą už nesąžiningą elgesį. Nepasiduokite provokacijoms. Saugokitės avarijų.

VANDENIS. Šiandien nelengva bus susikalbėti su aplinkiniais, kolegomis bei suprasti, kurie yra priešai, o kurie – sąjungininkai. Prastai orientuositės situacijoje. Jeigu neturėsite savo nuomonės ir tvirtų principų, galite būti suklaidinti. Lengva susigadinti reputaciją.

ŽUVYS. Prieštaringa diena. Gali aplankyti nustebimas: pinigai, kurių ką tik turėjote visai nemažai, nepastebimai kažkur išgaravo. Stenkitės neprarasti racionalumo, taupumo, nenuleiskite rankų, jei norite daugiau užsidirbti, kažką įsigyti.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS