Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (rugsėjo 22 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (RUGSĖJO 22 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė rugsėjo 22-ajai, sekmadieniui.

AVINAS. Kad ir ką suplanavote, gali būti, kad atsiras nenumatytų kliūčių. Pasistenkite nedramatizuoti, nesinervinti. O jeigu įmanoma, šiandien apsiribokite paprastais buitiniais darbais, šeiminiais reikalais.

JAUTIS. Gali nustebinti gauta žinia, pažadas arba naujienos, susijusios su artimais žmonėmis, giminaičiais. Vertėtų pagalvoti apie sveikatos profilaktiką, dietą. Atsargiai kelyje.

DVYNIAI. Galite mėginti susigrąžinti skolas, derėtis, ieškoti finansinės paramos. Bendraudami su aplinkiniais apsišarvuokite kantrybe, kontroliuokite emocijas.

VĖŽYS. Šiandien lengva išprovokuoti konfliktines situacijas, pridaryti sunkiai ištaisomų ar nepataisomų klaidų. Pasistenkite neįsivelti į pavojingą avantiūrą. Būkite dėmesingesni savo sveikatai, atsisakykite alkoholio.

LIŪTAS. Šiandien jums gali kilti noras pasislėpti nuo visų ir visko. Galbūt nekaip jausitės. Organizmas išties bus neatsparus infekcijoms, o dar labiau tikėtini lėtinių ligų paūmėjimai, dantų, sąnarių problemos.

MERGELĖ. Šiandien nelabai seksis susikalbėti su aplinkiniais, erzins jų trūkumai. Kiekviename žmoguje mokėkite vertinti tai, kuo jis yra savitas ir nereikalaukite, kad pasikeistų.

SVARSTYKLĖS. Diena bus nelinksma dėl rimtų rūpesčių arba dėl nelengvų pokalbių su kai kuriais šeimos nariais. Sunku bus išlaikyti, atvirai neišdėjus aplinkiniams to, ką apie juos galvojate. Tai tik sukeltų grandininę reakciją. Viską darykite taktiškai.

SKORPIONAS. Šiandien prieš savo valią galite atsidurti tarpininkų, arbitrų vaidmenyje. Taip atsitiks, jeigu konfliktuos jums svarbūs žmonės. Turbūt jūs išties sugebėsite būti objektyviausi šioje situacijoje ir šiuo metu.

ŠAULYS. Jausite, kad reikalingos permainos, bet nežinosite, nuo ko pradėti. Pasitarkite su panašią situaciją patyrusiu žmogumi. Nepasiduokite abejotinoms pagundoms, venkite aferų.

OŽIARAGIS. Neigiamas emocijas išliekite per fizinę veiklą, o ne priekaištaudami antrajai pusei. Santykius lengva sugadinti, pastatyti šaltą sieną. Deja, nugriauti tą sieną bus žymiai sunkiau.

VANDENIS. Labai tikėtina, kad jums pristigs jėgų įgyvendinti tai, ko prisiplanavote. Regis, trukdys nekokia savijauta. Galbūt ne jūsiškė, o partnerio, kito artimo žmogaus arba augintinio.

ŽUVYS. Meilės ir finansiniuose reikaluose jums derėtų būti atsargesniems. Pasidomėkite, kuo užsiima ir kaip jaučiasi jūsų vaikai, būkite rūpestingi jų atžvilgiu. Gali taip nutikti, kad su vaikais, paaugliais turėsite rimčiau pasikalbėti.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS