Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (rugsėjo 25 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (RUGSĖJO 25 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė rugsėjo 25-ajai, trečiadieniui.

AVINAS. Būkite labai atsakingi priimdami sprendimus, susijusius su partneryste, vaikais, projektais. Regis, įtampą kels padidėjęs darbo krūvis arba išaugę reikalavimai.

JAUTIS. Šiandien galite sulaukti priekaištų ir pamokymų tiek darbe, tiek namuose. Arba patys ant visų pyksite, kaltinsite dėl nesėkmių, gedimų ar nuostolių. Į paviršių gali iškilti kažkokia afera.

DVYNIAI. Kai kurios netyčia nugirstos naujienos gali priversti jus sunerimti ir keisti planus. Jeigu kur nors vyksite, būkite ypač atidūs prie vairo, nežiopsokite, nes gresia avarinės situacijos. Neskleiskite nepatikrintos informacijos.

VĖŽYS. Sutelksite dėmesį į žemiškus, materialius dalykus. Gali nutikti taip, kad teks išlaidauti dėl sustreikavusios technikos ar santechnikos. Gali būti atmestas jau parengtas kūrybinis darbas ar finansinė ataskaita, dėl ko pasijusite neįvertinti.

LIŪTAS. Ši diena privers pasirūpinti užmirštais dalykais – nebaigtais darbais, sveikatos problemomis ar kt. Venkite kontaktų su nedraugiškai nusiteikusiais piliečiais, nesivelkite į ginčus.

MERGELĖ. Pažįstamas asmuo arba visas kolektyvas gali priversti jus pasijusti nejaukiai. Galbūt sulauksite priekaištų dėl neracionalaus lėšų eikvojimo, neatsiskaitymo už paslaugas ar pan.

SVARSTYKLĖS. Šiandien nederėtų švaistytis tuščiais pažadais, prisiimti abejotinus įsipareigojimus. Kiekvienas jūsų žodis gali būti užfiksuotas ir pareikalauta pasiaiškinti.

SKORPIONAS. Nelengva bus realizuoti sumanymus net pasitelkus pritariančius žmones. Jausis slaptos kliūtys. Venkite elgtis neetiškai, pažeidinėti įstatymus, nes atsakomybės neišvengsite.

ŠAULYS. Tikėtina, kad išgirsite naujienų, komplimentų, pademonstruosite dosnumą, išleisite pinigų arba jų gausite kitų dėka. Pasistenkite susitvarkyti su nebaigtais darbais, dokumentais.

OŽIARAGIS. Pirmame plane šiandien atsidurs turtiniai interesai, mokesčių reikalai. Verčiau neskubėkite gundytis rizikingais verslo pasiūlymais, bent jau kol kas nieko konkretaus nežadėkite.

VANDENIS. Šiandien neišvengsite šiokių tokių nesmagių rūpesčių. Galbūt iš vėžių jus išmuš nepakankamas aplinkinių įvertinimas ar kritika, o gal kiek įstrigs vykdomas projektas.

ŽUVYS. Darbo reikalai pareikalaus ypatingo atsakingumo. Per neapdairumą galimi nuostoliai. Tačiau gali būti ir taip, kad darbe viskas vyks iš inercijos, o nerimą kels paūmėjusi lėtinė liga ar tyrimų rezultatai.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS