Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (rugsėjo 26 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (RUGSĖJO 26 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė rugsėjo 26-ajai, ketvirtadieniui.

AVINAS. Daugiausia dėmesio šiandien skirsite darbui. Būsite nusiteikę jį keisti arba įsidarbinti, formuoti įvaizdį, tobulinti darbo metodus. Jeigu jums pavyktų kažką užbaigti, išspręsti, pasijustumėte lyg į kalną įkopę.

JAUTIS. Ši diena turėtų atnešti netikėtus, tačiau labai išradingus sprendimus. Seksis, jei dirbate kūrybinį darbą, sukatės šou versle ar pan. Gali nudžiuginti ir vaikų pasiekimai.

DVYNIAI. Šiandien kur kas geriau jausitės mažame artimų žmonių ratelyje. Jums reikėtų tvirčiau remtis kojomis į žemę, nedramatizuoti visokių smulkmenų. Pasistenkite, kad aplinka būtų kuo jaukesnė – tai padės nusiraminti, susikaupti.

VĖŽYS. Sutiksite žmones arba rasite informacijos šaltinius, kurie atsakys į rūpimus klausimus, padės susivokti situacijoje, perspektyvose. Pravartu mokytis, rūpintis reklama, tvarkyti dokumentus, rašyti raštus.

LIŪTAS. Tai turėtų būti įdomi ir produktyvi diena. Gana realiai suvoksite ir įvertinsite savo galimybes. Nebloga diena deryboms, komercijai, draudimui. Palanku tartis dėl darbo sąlygų, perspektyvų, apmokėjimo.

MERGELĖ. Mintys suksis apie visokias smulkmenas. Vadovaukitės teisingumo principais, mąstykite filosofiškai, ir menkos kliūtys jūsų kelyje neteks reikšmės. Dar geriau pasijusite, jeigu virtualiai padiskutuosite su bendraminčiais.

SVARSTYKLĖS. Jums nekaip seksis iš karto realiai įvertinti padėtį. Gali būti, kad kiek paklaidžiosite fantazijų ir minčių labirinte.

SKORPIONAS. Veršitės bendrauti, jausite, kad kitų įtaka gali būti pozityvi. Gerų rezultatų galite pasiekti bet kokioje aktyvioje veikloje, jeigu veiksite ne vieni. Mylimo žmogaus reiklumas jums išeis į naudą.

ŠAULYS. Gali būti, kad gausite oficialią žinią, vyksite į pokalbį su įtakingu asmeniu, užmegsite dalykinę partnerystę arba imsitės sudėtingesnių darbų, nei esate įpratę. Įdėtos pastangos bei lėšos pasirodys netuščios – ims ryškėti apčiuopiami rezultatai.

OŽIARAGIS. Jausite poreikį plėsti akiratį, mokytis. Galbūt lauksite egzamino, publikacijos, projekto įvertinimo rezultato ar kt. Galimi reikšmingi susitikimai su užsieniečiais, intelektualais, politikais.

VANDENIS. Sėkmingai gvildensite aktualius klausimus, ypač susijusius su finansais, buhalterija. Jautriai reaguosite į kitų žmonių bėdas, psichologines problemas. Gali kilti noras remti, finansuoti arba ieškoti paramos sau.

ŽUVYS. Šiandien būsite kupini sumanymų. Tačiau jums reikės sąjungininkų, kad galėtumėte juos įgyvendinti. Beveik viskas priklausys nuo jūsų mokėjimo derinti interesus, bendradarbiauti, nes prireiks kitų žmonių palankumo, įtakos.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS