Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (sausio 13 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SAUSIO 13 D.)

  • 0

Avinas

Pagrindinė Avino sėkmės paslaptis – paprastumas. Gaila tik, kad pats jis bus linkęs mąstyti kitaip, rizikuodamas susižavėti sudėtingomis schemomis ir planais. Verta atsiminti, kad viskas daug paprasčiau, nei atrodo.

Jautis

Jautis gali jausti nepaaiškinamą trauką matematikai. Užduotys, kurios kitą dieną jam atrodytų nuobodžios ir keliančios žiovulį, bus ne tik lengviau nei įprastai išsprendžiamos, bet ir teiks intelektualinio malonumo.

Dvyniai

Jei Dvyniai turi norą sustiprinti savo pozicijas ir pagerinti savo įvaizdį kitų akyse (taip pat ir priešingos lyties), tai lengviausia pasiekti pasukus į filosofijos aukštumas. Kalbėdami stenkitės sužibėti erudicija, pavyzdžiui, cituodami P. Coelho ar I. Kantą.

Vėžys

Vėžio galvoje gims įvairių planų, kaip sutvarkyti ar rekonstruoti namą ar vasarnamį. Tačiau jų gali būti tiek daug, kad vargu ar Vėžys kada nors imsis juos įgyvendinti. Verta sutelkti dėmesį į vieną dalyką.

Liūtas

Liūtą trauks filosofija. Idėjos, kurios kils jo galvoje, iš pradžių atrodys genialios ir įdomios. Tačiau po poros dienų tai jam greičiausiai atrodys visiška nesąmonė. Arba, geriausiu atveju, nenaudingas proto žaidimas.

Mergelė

Į Mergelės galvą gali ateiti minčių, kaip kuo puikiausiai ir be papildomų pastangų pagerinti finansinę padėtį. Ateis laikas, ir šie planai gali virsti labai dideliu pelnu. Kalbant apie meilę, Mergelei geriau veikti, o ne galvoti.

Svarstyklės

Svarstyklės pajus, kad sugeba paprasčiausiu ir efektyviausiu būdu išspręsti bet kokią sudėtingą problemą. Na, o jei išspręsti sunkios užduoties iš karto nepavyks, Svarstyklės tiesiog ją ignoruos, kad galėtų judėti toliau.

Skorpionas

Diena bus aiški, tvarkinga, be jokių ypatingų perversmų. Vargu ar kokios nors aplinkybės sutrukdys numatytiems darbams ir planams. Vis dėlto nebus nuobodu – būtinai atsitiks kažkas įdomaus.

Šaulys

Kitiems gali atrodyti, kad Šaulys gudrauja ir kalba visiškas nesąmones. Kartais taip atrodys ir jam pačiam. Vis dėlto jo samprotavimuose bus gana daug racionalių minčių. Pabandykite savo idėjas paaiškinti paprasčiau ir pamatysite, kaip viskas pasikeis.

Ožiaragis

Ožiaragis gali praleisti visą dieną galvodamas apie įvairias idėjas ir planus: pradedant namų ir baigiant visatos pertvarkos idėjomis. Tačiau joms įgyvendinti vis tiek neliks laiko. Gal taip ir geriau?

Vandenis

Vandeniui verta padaryti ką nors intelektualiai naudingo. Tokia veikla suteiks jam nemažai malonumo. Jei tingite spręsti galvosūkius ar skaityti protingas knygas, galite tiesiog nueiti į muziejų, ekskursiją ar bent panaršyti po „Vikipediją“.

Žuvis

Niekas neerzins Žuvų labiau nei kažkieno išsakytos nuvalkiotos tiesos. Bet kokia banalybė atrodys netinkama ir kvaila. Vienintelis dalykas, kuris suteiks optimizmo, bus jų pačių intelektas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS