Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (sausio 22 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SAUSIO 22 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė sausio 22-ajai, trečiadieniui.

AVINAS. Teks susikaupti ir rimtai padirbėti, nes esate stebimi reiklaus asmens. Dėl aplaidumo galima šio to netekti, patirti nuostolį. Pasistenkite kruopščiai tvarkyti dokumentus, ypač turinčius teisinės atsakomybės galią.

JAUTIS. Su kolegomis, vadovybe vertėtų atvirai apsvarstyti klausimus, kurie jums neduoda ramybės. Nenusiminkite, jeigu sulauksite kritikos. Net ir tokiu atveju netrukus atsiras naujų paskatų kažko siekti.

DVYNIAI. Tvarkydami finansinius reikalus būkite apdairūs. Neapgalvotas naujovių vaikymasis gali sukelti problemų. Pirmiausia stenkitės užbaigti tai, kas šiuo metu turi būti pabaigta.

VĖŽYS. Romantiškos pažintys gali būti uždegančios, diskusijos, ginčai – taip pat. Tik apsišarvuokite kantrybe, kad neišsprūstų netinkamas žodis, nes jūsų klaidomis mielai pasinaudos konkurentai. Galbūt nerimo sukels šeimos narių, draugų problemos.

LIŪTAS. Tikriausiai teks daug protiškai dirbti, mokytis arba skubiai tvarkyti dokumentus, sutartis. Darbo srityje galite ką nors pavaduoti ar dėl ko nors tartis.

MERGELĖ. Šiandien jūsų dėmesio centre turbūt atsidurs vaikai, šou verslas ar kūryba, meilė. Regis, gims neblogų kūrybinių idėjų. Svarbu rūpintis sveikata – ne tik savo, bet ir augintinių.

SVARSTYKLĖS. Pasistenkite būti susikaupę ir kantrūs, nesivadovaukite emocijomis. Didelių piniginių įplaukų bei lengvos naudos tikėtis neverta. Galite susitikti žmogų, kurį anksčiau laikėte savo partneriu.

SKORPIONAS. Domėsitės kelionėmis, mokslo naujovėmis. Draugas, giminaitis ar kaimynas gali jums padėti patarimu ar kitokiu būdu. Nevenkite bendrauti, bet venkite provokuoti konfliktus.

ŠAULYS. Jūsų iniciatyvoms gali nepritarti kolektyvas. Tačiau nederėtų dėl to širsti. Reikėtų aiškiai apsispręsti, ko norite ir ką galite. Iš dominančio žmogaus, gerbėjo galite gauti žinią, pasiūlymą.

OŽIARAGIS. Kažkas glostys jums širdį, tačiau kažkas žeis jausmus. Sunku prognozuoti, kas veiks stipriau. Ekstravagantiški vaikų ar mylimo žmogaus poreikiai gali labai palengvinti piniginę.

VANDENIS. Aplinkiniams tikriausiai atrodysite paslaptingi, susimąstę, o iš tikrųjų galite būti paskendę nerime dėl artimo žmogaus, šeimos ar asmeninės situacijos. Geriau būtų kol kas laikyti paslaptyje svarbiausius savo planus.

ŽUVYS. Galimi reikalai, susiję su senais gerbėjais, bendraminčiais, visuomenine veikla. Numatyti organizaciniai, o ypač finansiniai klausimai spręsis nelengvai, bus nenumatytų išlaidų.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS