Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (sausio 23 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SAUSIO 23 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė sausio 23-iajai, ketvirtadieniui.

AVINAS. Jums šiandien stigs emocinės pusiausvyros, kantrybės, todėl reikėtų atsipalaiduoti, sutramdyti savo impulsyvumą. Dėl rimtų problemų nevenkite pasitarti su tais, kurie galėtų jums patarti. Saugokitės traumų, nuostolių.

JAUTIS. Diena bus kupina emocinės įtampos, nerimo. Gali būti, kad išgirsite užgaulių žodžių iš svarbių jums žmonių. Derėtų būti santūresniems, nedalinti neapgalvotų pažadų, nešvaistyti pinigų.

DVYNIAI. Aplinkiniams atrodys, kad finansiniai interesai visiškai užvaldė jūsų dėmesį, o kitų žmonių poreikiai nerūpi. Dėl to galite netekti gero draugo, pažįstamo palankumo.

VĖŽYS. Šiuo metu būsite aktyvūs, linkę dominuoti. Stenkitės visur išsaugoti stabilumą, ramiai tęskite pradėtus darbus, nesielkite ekstravagantiškai, būkite savimi. Būkite atsargesni dirbdami su techniniais prietaisais bei vairuodami.

LIŪTAS. Darbas, darbas ir dar kartą darbas. Galimi oficialūs susitikimai, sandoriai. Kitkam turbūt neliks nei laiko, nei jėgų. Svarbu neforsuoti naujovių ir neprovokuoti nervingų situacijų. 

MERGELĖ. Regis, būsite nusiteikę kūrybinei veiklai, meilei, maloniam laisvalaikiui. Verčiau nesusigundykite spontaniška avantiūra. Jausite didelį nerimą, jeigu artimas žmogus kažkur išvyksta. 

SVARSTYKLĖS. Šiandien visose srityse bus per daug emocijų, nerimavimo, blaškymosi, todėl ne viskas gali kaip reikiant pavykti. Tikriausiai slegia neišspręstos buitinės ar finansinės problemos.

SKORPIONAS. Aktualūs bus su mokslu, žiniasklaida, korespondencija, literatūra, reklama susiję reikalai. Galbūt spręsite technines problemas, intensyviai bendrausite. Atsargiai kelyje.

ŠAULYS. Jūs būsite užsiėmę pinigų, nuosavybės ir nuosavo verslo klausimų sprendimu. Tikėtina, kad susidursite su materialinėmis problemomis ar kliūtimis dėl transporto, ryšių sutrikimų.

OŽIARAGIS. Emocinių audrų gali kilti dėl piniginių keblumų, materialinio nestabilumo, vaikų auklėjimo. Tai nevirs kivirčais, jei kontroliuosite emocijas. Šiek tiek pasistengę sugebėsite išsisukti iš sudėtingos situacijos.

VANDENIS. Vis dar būsite užsisklendę savyje. Svarbu nenuleisti rankų ir nesielgti neadekvačiai, jei atsidūrėte netikėtoje situacijoje. Pasistenkite atskirti melą nuo tikrovės, saviapgaulę nuo realybės. Saugokite sveikatą.

ŽUVYS. Šiandien bus sunkiau susitarti su kitais. Nevertėtų pernelyg reaguoti į keistus komentarus. Nukreipkite savo dėmesį į tuos, kuriuos mylite, vertinate. Atsargiai kelyje.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS