Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (spalio 1 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SPALIO 1 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė spalio 1-ajai, antradieniui.

AVINAS. Jausitės šiek tiek netikri dėl to, ką darote ir ko siekiate. Galbūt graušitės dėl jums svarbaus asmens ištartų žodžių, replikų. Baugins numatomos išlaidos, artėjantis atsiskaitymas ar kt. Gali prikibti infekcija, pakenkti apsinuodijimas ar kt.

JAUTIS. Galimi nesusipratimai profesiniuose arba asmeniniuose santykiuose. Tikriausiai nelabai pasitikėsite savo jėgomis ir patrauklumu. Gali pakibti ant plauko svarbus jums ryšys, sutartis ar kelionė.

DVYNIAI. Stengsitės užsidirbti, įsitvirtinti. Visgi pradėtų darbų tobulai nenudirbsite bei visiems neįtiksite, kad ir kaip stengtumėtės. Raskite balansą. Neleiskite, kad su jumis nepagarbiai elgtųsi.

VĖŽYS. Jūsų galimybės gali būti šiek tiek suvaržytos, arba patys save varžysite, nežinodami, kuriuo keliu pasukti, kokiam tikslui eikvoti savo energiją ir laiką. Nerimausite, jeigu laukia pristatymas, konkursas, pasimatymas. Pasitikėkite savimi.

LIŪTAS. Galite klysti spręsdami apie kitus, jų ketinimus, abejotinus pasiūlymus, tačiau pasąmoningai sugebėsite tinkamai reaguoti (arba kaip tik nereaguoti) į keistas provokacijas. Be reikalo neišlaidaukite, saugokitės sukčių.

MERGELĖ. Tikėtini reikalai, susiję su dokumentais, pirkimo-pardavimo, nuomos sutartimis, komerciniais sandoriais, žiniasklaida, reklama. Ne viskas bus sklandu, tačiau susidorosite. Kur kas blogiau veiks įtampa santykiuose, apgaulės, intrigos.

SVARSTYKLĖS. Jūs galite neišvengti klaidų arba nuostolio ne dėl savo kaltės. Nepersistenkite puošdamiesi, apsipirkdami – galimos neracionalios išlaidos ir gero skonio trūkumas. Pasisaugokite alergijų, infekcijų.

SKORPIONAS. Būsite labai jautrūs, emocionalūs, tačiau įžvalgūs vertindami psichologinius niuansus. Meilės ir pinigų, turto reikaluose kitiems galite atrodyti per daug reiklūs ir pretenzingi. Tai gali atstumti artimą žmogų.

ŠAULYS. Šiandien energijos stokosite, tačiau ir neskubėdami galite daug ką suspėti. Atkreipkite dėmesį į smulkmenas, mažus ženklus. Nepatartina spontaniškai sudarinėti sutarčių, pasirašinėti dokumentų.

OŽIARAGIS. Nelabai sėkmingai tvarkysite organizacinius reikalus. Regis, dalykinius reikalus labiau seksis tvarkyti neoficialioje aplinkoje. Nepatartina išlaidauti, pirkti neplanuotų daiktų, leistis į meilės nuotykius.

VANDENIS. Su didelėmis ambicijomis šiandien toli nenuvažiuosite. Pasistenkite geriau suprasti kitus žmones, pažabokite norą elgtis nedisciplinuotai. Ir nesvajokite apie lengvą praturtėjimą, nes galite užkibti ant sukčių kabliuko.

ŽUVYS. Turėsite nemažų ambicijų, dėl jų nesibodėsite netgi klastų, intrigų. Sunku tikėtis, kad pavyks nesinervinti dėl pastebėtos nepagarbos, kritikos. Galimi piniginiai praradimai dėl nenumatyto įvykio.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS