Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (spalio 10 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SPALIO 10 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė spalio 10-ajai, trečiadieniui.

AVINAS. Sunku bus susitaikyti su kai kuriais apribojimais, situacijos pasikeitimu į nenumatytą pusę. Baiminsitės būti apgauti ar išnaudoti. Pasirūpinkite savo sveikata, saugokite patikėtas paslaptis, pinigus, paskolintus daiktus.

JAUTIS. Tikriausiai neišvengsite stiprių emocijų. Galbūt pernelyg žavitės dalykais, kurie gali pakenkti šeiminei darnai, bendram šeimos biudžetui ir jūsų sveikatai. Regis, dėl vienokio ar kitokio nesaikingumo nekaip jausitės bei kils nesutarimų su kitais.

DVYNIAI. Diena bus gana ūkiška. Teks atlikti susikaupusius namų ruošos darbus, kažką remontuoti ar padėti artimiems žmonėms praktiniuose reikaluose, netikėtoje bėdoje ir pan. Jokiu būdu nesivelkite į konfliktus.

VĖŽYS. Galite gauti kvietimą į pobūvį, pramoginį renginį, pasimatymą. Pramogaudami jauskite saiką: alkoholis ir neatsargumas gali įklampinti į nemalonumų liūną. Saugokite vaikus.

LIŪTAS. Būsite nusiteikę daryti išsamią tvarką, daug triūsti virtuvėje. Blogiausia, jei jūsų pastangos liks neįvertintos ir tai, ko laukiate, neįvyks. Saugokite nuo pavojų save, vaikus, artimuosius - gresia traumos, priepuoliai.

MERGELĖ. Šiandien lengva nukentėti per blogai prilaikomą liežuvį. Venkite pernelyg atvirai pasakoti apie save bei kitus, netaktiškai komentuoti, veltis į intrigas, skleisti gandus. Tam tikra prasme rakštimi jums gali tapti ir kaimynai, giminės. Gresia traumos.

SVARSTYKLĖS. Nelengva diena, jeigu turite neišspręstų finansinių, komercinių rūpesčių. Galbūt mėginsite atgauti skolą ar skolintis, taisyti broką. Dėl netikėtos problemos gali pasikeisti laisvalaikio planai. Saugokite savo ir kitų sveikatą.

SKORPIONAS. Padidės jūsų emocinis jautrumas, elgsitės impulsyviai, nevaldysite liežuvio. Bus sunku įtikti aplinkiniams, o taip norėsis jaustis reikalingiems, svarbiems. Venkite konfliktų, per didelio fizinio ir protinio aktyvumo. Saugokitės traumų.

ŠAULYS. Įtemptai stengsitės išsiaiškinti kažką painaus, susivokti fantazijose, nubrėžti ribas tarp jų ir realybės. Regis, atsiras keistų negalavimų arba neišvengiamų pareigų, nors jų neplanavote. Venkite svaigalų, antraip išties pasijusite blogai.

OŽIARAGIS. Šiandien jausite būtinybę daugiau bendrauti, atsakyti į pažįstamų žmonių žinutes ir pan. Nepamirškite pasirūpinti vaikais, jeigu tai jūsų pareiga. Nesupainiokite prioritetų.

VANDENIS. Regis, būsite linkę kritikuoti aplinkinius, siekti naudos kitų sąskaita. Pasireikš įtampa, sunkumai bendraujant. Venkite rizikos, nesaugaus greičio vairuojant. Galimas netikėtumas, dėl kurio nukentėsite patys arba jūsų artimieji.

ŽUVYS. Kalbėsite apie tolimus planus ir kraštus. Galimi reikalai su užsieniečiais. Galbūt su jų pagalba ruošite publikaciją, projektą, mokslinį darbą. Venkite konfliktinių situacijų, atsargiai elkitės su technika, ugnimi bei kelyje.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS