Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (spalio 11 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SPALIO 11 D.)

  • 0

Avinas

Kyla rizika išleisti daug daugiau pinigų, nei suplanuota. Avinas pasiduos emocijoms ir bus linkęs į netikėtus, spontaniškus ir, iš pirmo žvilgsnio, beprasmius pirkinius. Vis dėlto dauguma jų, paties Avino nustebimui, pasirodys naudingi ir reikalingi. Kitaip tariant, išlaidas šiandien lems intuicija, o ne logika. Vien ja pasikliauti nereikėtų: geriau apsidrausti nusistatant griežtus apsipirkimo limitus.

Jautis

Šios dienos šūkis – „Aš pats!“. Jautis pajus savyje primityvią elementarią jėgą, taip pat pasitikėjimą, kuris peržengia visas ribas. Tai ne tik padės sėkmingai susidoroti su bet kokiomis užduotimis, bet ir padarys jį labai patrauklų priešingos lyties akyse. Su tais, su kuriais jis  nesiruošia flirtuoti, santykiai klostysis ne taip sklandžiai. Iškeldamas savąjį aš į pirmą vietą, Jautis gali įžeisti kitų jausmus.

Dvyniai

Galvoje tiesiog siautės kūrybingų ir nestandartinių idėjų škvalas. Kad jų nepamirštų, Dvyniams reikėtų pasiruošti sąsiuvinį ir pieštuką – kada nors šios idėjos tikrai pravers. Apskritai bet kokius Dvynių reikalus ir planus, kuriuose yra bent kruopelė kūrybiškumo ir nestandartinio požiūrio,  lydės sėkmė. Svarbiausia – nestatyti dirbtinių kliūčių vaizduotei.

Vėžys

Vertėtų pasvajoti. Juk, norint daug pasiekti, kartkartėmis reikia peržengti ribas ir duoti valią svajonėms. Diena ideali svajoti iki soties apie ateitį, žengti nestandartinius, net fantastiškus žingsnius – laikui bėgant, Vėžys daugelį šių neįtikėtinų idėjų sugebės paversti realybe.

Liūtas

Tiesiog privalu įnešti į savo gyvenimą naujovių. Liūtui patariama ištrūkti iš užburto rutinos rato ir padaryti ką nors ne taip, kaip visada. Bet kokie neįprasti užmojai sulauks palaikymo, ir visai nesvarbu, kas tai bus: bandymas pakeisti savo gyvenimą, persidažyti plaukus ar tiesiog pakeisti maršrutą į darbą. Eksperimentuodamas Liūtas šiandien gali daug pasiekti.

Mergelė

Puikios galimybės užmegzti daug žadančią pažintį. Labai tikėtina, kad ši pažintis pasirodys romantiška, tačiau patariama neignoruoti jokių  pažinčių – tiek draugiškų, tiek dalykinių. Užmegzti ryšiai gali būti labai naudingi ir dar ilgai likti svarbūs Mergelės gyvenime.

Svarstyklės

Tikėtina, kad Svarstyklės pritrauks bet kokio žmogaus dėmesį. Tai pasakytina tiek apie romantiškas pažintis, tiek dalykinius santykius. Svarstyklės pajus energijos ir jėgų antplūdį, kuris privers elgtis provokuojamai. Nenuostabu, kad daugeliui tai nepatiks, todėl gali kilti konfliktų. Vis dėlto priešingos lyties asmenims jų pasitikėjimas savimi patiks. Taigi energiją patariama skirti meilei, o ne kivirčams.

Skorpionas

Diena bus sklidina skirtingų emocijų, o intuicija pasieks neregėtas aukštumas. Skorpionui bus lengviau priimti sprendimus ne galva, o pasikliaujant širdimi, net ir kalbant apie darbą. Šeštasis pojūtis nurodys Skorpionui teisingą kelią ten, kur jam trūksta informacijos, patirties ar žinių. Tad patariama klausytis intuicijos balso – ji sugebės apsaugoti nuo klaidų ir impulsyvių veiksmų, dėl kurių vėliau tektų gailėtis.

Šaulys

Šaulys į viską žvelgs pro didinamąjį stiklą: bus linkęs viską perdėti – ir gera, ir bloga. Žmones ir įvykius skirstys juodos ir baltos spalvų  principu: kažkuriuos idealizuos, o kituose ieškos trūkumų. Artimieji iš jo gali išgirsti daug nemalonių žodžių. Šaulys sugebės pastebėti tai, kas dažniausiai nuo jo slepiama. Tai jam padės išspręsti visus klausimus, kuriems reikia dėmesio.

Ožiaragis

Energija ir meilė gyvenimui nuspalvins Ožiaragio gyvenimą ryškiomis spalvomis – net jei dienos įvykiai tam visiškai nebus palankūs. Buitis ir rutina – tų žmonių, kuriems neįdomu gyventi pasaulyje, lemtis, tačiau Ožiaragiui šiandien šis teiginys negalės būti taikomas. Jis galės pakelti nuotaiką ne tik sau, bet ir aplinkiniams. Ožiaragis šiandien nepraleis progos pasirodyti palankioje šviesoje žmonėms, nuo kurių daug kas priklauso.

Vandenis

Bus daug energijos, kurią vertėtų skirti savo būstui ir apskritai gyvenimui sutvarkyti. Vandenis kūrybiškai žvelgs net į pačius kasdieniškiausius dalykus, tokius kaip buto tvarkymas ar maisto gaminimas. Galbūt sukurs net sudėtingą kulinarinį šedevrą iš keliolikos ingredientų. Tačiau ir bet kuriuo kitu atveju galės susieti daugybę pačių įvairiausių komponentų.

Žuvys

Situacija neleis atsipalaiduoti ir nuobodžiauti. Žuvys sugebės ištrūkti iš kasdienybės – galbūt pačios, o gal sulaukusios išorinės įtakos. Verta sužinoti ar pamatyti ką nors naujo ir įdomaus. Tai bus ne tik malonu, bet ir naudinga, padės į žinomus dalykus pažvelgti naujai.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS