Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (spalio 17 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SPALIO 17 D.)

  • 0

Avinas

Vargu ar Avinas atsispirs pagundai įsigyti kokį nors naują niekutį namams. Jei nenorite tapti aktyvaus apsipirkimo auka, mažiau dėmesio skirkite reklaminiams šūkiams ir draugų patarimams. Šiandien susigundęs reklama Avino gali peržengti visas protingumo ribas, pasiekti absoliutaus naivumo lygį ir ištuštinti savo piniginę!

Jautis

Vienintelis dalykas, galintis sutrukdyti Jaučiui įgyvendinti savo planus, yra jo paties neorganizuotumas. Negana to, Jaučio neorganizuotumas sumaišys kortas ne tik jam pačiam, bet ir aplinkiniams. Ar reikia sakyti, kad aplinkiniai jam už tai nepadėkos? Būtent todėl Jaučiui šiandien geriau nesivelti į svetimus reikalus, o pasistengti sutvarkyti savo.

Dvyniai

Dvyniams reikėtų atidžiau žiūrėti po kojomis, nes tikimybė kelyje rasti pinigų yra labai didelė. Šiandien Dvyniai turi didelį šansą bet kokį reikalą išspręsti savo naudai. Pasitelkę savo iškalbą, jie gali lengvai rasti ne tik sąjungininkų, bet net ir rėmėjų, pasiruošusių finansuoti jų užmojus.

Vėžys

Vėžiui šiandien nepatariama eiti apsipirkti. Iš pažiūros nekaltas apsipirkimas gali virsti įspūdinga skyle biudžete. Jei Vėžys vis dėlto šiandien išdrįs apsipirkti, jam vertėtų pasiimti su savimi ką nors, kas atkalbėtų nuo nereikalingų pirkinių. Užtat Vėžiui puikiai seksis savo idėjomis ir planais užkrėsti kitus.

Liūtas

Liūtas jaus akivaizdžią iniciatyvos stoką. Kad ir kokių tikslų jis išsikeltų šią dieną, gali būti, kad jų įgyvendinti jis neturės laiko. Jei Liūtas nenori, kad diena praeitų be rezultatų, jis neturėtų pasikliauti savo aktyvumu. Daug geriau iniciatyvą atiduoti kažkam energingesniam. Ir viskas susitvarkys savaime.

Mergelė

Mergelės emocijos pagaliau išsilaisvins. Atsargiau: jausmai šią dieną gali apsukti galvą. Ir ne tik jums, bet ir kažkam šalia jūsų. Šiandien Mergelės emocijos bus teigiamos, dėl šios priežasties galima nesielgti pernelyg atsargiai. Šią dieną turėsite galimybę visiškai atsipalaiduoti.

Svarstyklės

Svarstyklės gali turėti neplanuotų išlaidų. Tačiau nereikia to bijoti – Svarstyklėms į finansines išlaidas reikėtų žiūrėti apgalvotai ir apdairiai. Vargu ar šiandien pirkimai paliks skylę  biudžete. Tačiau jie gali turėti nemažai naudos.

Skorpionas

Skorpionas pats turi tapti savo laimės kalviu! Ir ne tik savo. Aplinkiniai šiandien patys atiduos iniciatyvą į jo rankas. Skorpiono emocijos žada būti teigiamos ir užkrečiančios, o jo idėjos ir planai – įdomūs. Apskritai ši diena itin palanki naujoms pažintims ir beveik bet kokioms Skorpiono idėjoms įgyvendinti.

Šaulys

Šaulys turi visas galimybes pasiekti tai, ko nori. Na, o pasiekęs Šaulys to nebepaleis iš savo rankų. Ir net negalvokite sutrukdyti Šauliui – jo niekas nesustabdys. Tačiau konflikto su Šauliu šiandien išvengti lengva: užtenka tik nekaišioti pagalių į jo ratus.

Ožiaragis

Ožiaragiui būtų gerai priimti sprendimus kiek greičiau! Diena jam suteiks daug laimingų progų. Tačiau Ožiaragis šiandien bus linkęs galvoti ir svarstyti taip ilgai, kad šie šansai gali išnykti. Kad nesigailėtumėte praleistų progų, nepamirškite: per didelis mąstymas kenkia.

Vandenis

Vandenis kaip niekad turės gerą progą ir leisti pinigus protingai. Jam gali tekti apeiti visas rajone esančias parduotuves ir daug valandų praleisti prie prekystalių. Nepaisant to, daiktai, kuriuos Vandenis nupirks šiandien, bus tikrai reikalingi, o kainos ir kokybės atžvilgiu – tiesiog tobuli.

Žuvys

Žuvys turės galimybę ne kartą pademonstruoti savo talentus. Kitas dalykas, kad neverta perlenkti lazdos. Kartais užtenka vienos geros minties ar pokšto, kad pritrauktų dėmesį. Žuvys šiandien gali užmegzti naudingų kontaktų, užkrėsti kitus savo idėjomis ar net susirasti rėmėją savo projektams įgyvendinti.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS