Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (spalio 17 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SPALIO 17 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė spalio 17-ajai, šeštadieniui.

AVINAS. Gali būti, kad kažkas jums grąžins skolą, parems finansiškai arba pasiūlys ką nors abipusiai naudinga. Nebijokite kreiptis į kitus žmones su prašymais ir pasiūlymais.

JAUTIS. Jums labai rūpės mylimas žmogus, vaikai, draugai. Galbūt neramins kažkieno sveikata arba emocinė būklė. Beje, jūs ir patys vakare galite pratrūkti net dėl smulkmenų. Neleiskite prasiveržti pavydui, nekelkite scenų.

DVYNIAI. Regis, turėsite nemažai darbelio arba rūpesčių susijusių su sveikata, išvaizda. Gali kilti ūpas keisti įvaizdį. Dėl grožio neaukokite sveikatos. Atsakingai elkitės su augintiniais.

VĖŽYS. Turėsite vikriai suktis, jeigu esate susiję su pramogų verslu, vaikų ar sporto sfera. Tikriausiai sulauksite dėmesio iš žmogaus, kuris jus domina. Kita vertus, ne viskas patiks, ką išgirsite ar patirsite.

LIŪTAS. Neapsiribokite buitimi ir paprasčiausiais kasdieniais darbeliais, nors ir atrodys, kad jie labai svarbūs. Raskite laiko pasidžiaugti savo šeima, gamta, atsipalaiduoti. Artimi žmonės į jus gali kreiptis patarimo – mokėkite išklausyti ir atjausti.

MERGELĖ. Kitų žmonių reikalai ir jausmai šiandien pareikalaus daugiau dėmesio. Galbūt teks prisiminti tėvišką atsakomybę arba įsipareigojimo vertę. Gausite naudingos informacijos.

SVARSTYKLĖS. Šiandien aktyvūs būsite šeiminiuose reikaluose. Stengsitės pagražinti namų aplinką. Galbūt tuo tikslu vyksite apsipirkti. Gera diena ir aktyviam poilsiui gryname ore.

SKORPIONAS. Ši diena suteiks emocijų ir įspūdžių. Tikriausiai sugebėsite rasti džiaugsmo smulkmenose. Tikėtini įvairūs susitikimai, pasimatymai. Jie gali būti daug žadantys arba tiesiog mieli. Kita vertus, galite išprovokuoti partnerio pavydą.

ŠAULYS. Metas atitrūkti nuo darbų ir rūpesčių. Gilaus atsipalaidavimo būsena gali atnešti tam tikrą praregėjimą. Itin saugokite sveikatą, nes užsikrėtimo, apsinuodijimo tikimybė padidės.

OŽIARAGIS. Regis, draugai, pažįstami norės su jumis pabendrauti, kur nors kvies ir pan. Visgi lengva su jumis nebus, nes elgsitės dominuojančiai arba per daug kalbėsite apie politiką, darbą.

VANDENIS. Jūsų mintys pernelyg suksis apie darbus, pareigas, politiką, kad galėtumėte atsipalaiduoti savaitgaliui. Vakare tikėtina nervinga situacija. Padarysite klaidą, jei nesuvaldysite emocijų ir leisite joms išsiveržti netinkamu būdu.

ŽUVYS. Palanki diena vienokiam ar kitokiam bendravimui su platesniu pasauliu. Regis, įsišėls jūsų fantazija ir tikrai norėsis ne rutinos. Mielai ištrūktumėte į kokią kelionę, išvyką ar užmegztumėte meilės intrigą.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS