Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (spalio 2 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SPALIO 2 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė spalio 2-ajai, trečiadieniui.

AVINAS. Būsite nusiteikę pokalbiams apie okultinius dalykus, psichologiją, erotiką, filosofiją. Galbūt popiet teks dalyvauti susitikime su užsieniečiais, įžymybėmis ar intelektualais.

JAUTIS. Šiandien jums ypač rūpės informacija apie akcijas, bankus, finansų politiką. Sugebėsite susikoncentruoti, įsiskverbti į esmę tiek dirbdami, tiek bendraudami. Gali išryškėti jūsų finansinis talentas.

DVYNIAI. Neblogai seksis tvarkytis darbe ir namuose. Tik aklai nepasiduokite kitų valiai bei įtakai. Pravartu pamėginti atsikratyti kai kurių ydų, suvokti silpnybes ir atsikratyti nerealių iliuzijų.

VĖŽYS. Šiandien nevenkite kaip reikiant paplušėti. Labai svarbu užbaigti pradėtus darbus, pasirūpinti sveikata, įvaizdžiu. Nepakenktų ir viršvalandžiai – viršininkai tai įvertins.

LIŪTAS. Iš ryto gali kiek streikuoti virškinimo sistema arba rūpesčių sukels namiškiai. Neimkite į širdį nereikšmingų dalykų. Vakare užplūs romantiškos nuotaikos. Parodykite dėmesį dominančiam asmeniui.

MERGELĖ. Šiandien galite tikėtis susitikimų su seniai matytais žmonėmis. Vakare geriausiai jausitės namuose, su šeima. Galite išleisti nemažai pinigų, kad patenkintumėte savo estetinius poreikius. Galbūt pasiseks parašyti rimtą publikaciją.

SVARSTYKLĖS. Iš ryto didelį dėmesį nukreipsite į nuosavybę, pinigus ir su jais susijusius reikalus. Naudos galima tikėtis per reklamą, protinę ir komercinę veiklą. Būsite nusiteikę bendrauti, viskuo domėtis, todėl galite išsiaiškinti jus dominančių dalykų.

SKORPIONAS. Šiandien tikriausiai sugebėsite rasti kompromisą, susitarti dėl svarbių jums dalykų. Visgi jūsų elgesys mylimam žmogui gali atrodyti per šaltas, paremtas išskaičiavimu. Galbūt pasiseks įvykdyti naudingą verslo operaciją.

ŠAULYS. Galima nauda per labdarą, socialinę sferą, meną, nelegalią veiklą. Vis dėlto šiandien nederėtų užsiimti sudėtingais darbais, paskubomis sudarinėti sutarčių. Kurkite, skaičiuokite, bet neforsuokite.

OŽIARAGIS. Iki pietų neblogai seksis tvarkyti kasdieninius reikalus, palaikyti įprastinius pokalbius, kontaktus, o vėliau viskuo imsite bodėtis, pajusite savo pastangų ir šnekų beprasmiškumą. Galite sunegaluoti. Jums išties reikia poilsio.

VANDENIS. Iš ryto gvildensite profesines problemas, o pavakariais pereisite prie asmeniškesnių dalykų. Tikėtini įdomūs susitikimai. Kažkieno tarpininkavimas gali lemti sėkmę.

ŽUVYS. Regis, iki pietų daugiau filosofuosite arba naršysite šen bei ten internete negu konkrečiai dirbsite. Tai reiškia, kad darbo diena gali užsitęsti, nebespėjus atlikti tai, kas iš tiesų svarbu.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS