Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (spalio 20 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SPALIO 20 D.)

  • 1

Avinas

Itin naudinga išeiti į žmones, apsilankyti tose vietose, kur dažniausiai susirenka jei ne visuomenės grietinėlė, tai bent jau skonį ir statusą turinti publika. Galite, pavyzdžiui, apsilankyti madingame klube, naujo filmo premjeroje ar įdomioje parodoje. Būtent šiose vietose turite visas galimybes užmegzti netikėtą pažintį, kuri vėliau labai teigiamai paveiks jūsų likimą.

Jautis

Būtų malonu surengti tikrą šventę namuose, pakviesti į svečius draugų (ypač tų, kurių jau seniai nematėte). Ir nereikia šventės sieti su jokia proga ar data, galima tiesiog suorganizuoti įprastą draugų vakaronę –  ji žada būti stebėtinai smagi ir nuoširdi. Vienintelis dalykas – reikėtų saikingai vartoti alkoholį ir bendraujant vengti slidžių temų.

Dvyniai

Vien mintis, kad galima sėdėti tarp keturių sienų, atrodys visiškai nenormali. Nesvarbu kaip ir nesvarbu kur, šiandien svarbiausia jei ne išvykti į kelionę, tai bent elementariai pasivaikščioti. Dar geriau būtų nueiti į klubą ar į vakarėlį. Kitaip rizikuojate pradėti nuobodžiauti ir beviltiškai nusiminti.

Vėžys

Norėsis surengti šventę – ne tiek kūnui, kiek sielai. Šią dieną gerai praleisti bendraujant su mylimu žmogumi, geriausia – romantiškoje gero restorano aplinkoje. Tačiau sunkių ir slidžių temų kalbantis geriausia vengti. Kalbėkite apie ką nors nesvarbaus, bet malonaus, o visus rimtus reikalus atidėkite ateičiai.

Liūtas

Tikrai negresia santūrumas. Bandymas būti santūresniam, žinoma, nepakenks, bet vargu ar pavyks. Galite pasakyti daug bjaurių dalykų aplinkiniams ir įsigyti daug priešų. Gali būti ir atvirkščiai: pasitelksite pozityvumą ir susirasite tokį patį būrį draugų. Kad ir kaip būtų, emocijos bus labai stiprios ir užkrečiančios, bet noras reikšti mintis garsiai – ne visada tinkamas ir saugus.

Mergelė

Trauks ten, kur žmonės linksminasi, o gyvenimas verda. Tačiau pati emocijomis nežaižaruosite. Tiesiog bus malonu būti linksmose kompanijose, užsikrėsti lengva bendros šventės atmosfera. Taigi tikrai būtų puiku praleisti laisvalaikį kokiame nors vakarėlyje ar klube.

Svarstyklės

Nejausite perteklinių sąlygiškumo ir padorumo ribų. Kurį laiką netgi gali atrodyti, kad esate aukščiau už tai. Tačiau aplinkiniai šiuo klausimu gali turėti visiškai kitokią nuomonę. Žvelgdami į tokią veiksmų laisvę, jie gali padaryti išvadas, kurios jums nebus pačios maloniausios. Ir dar vienas dalykas: nebūkite pernelyg smalsios. Smalsumas gali nuvesti per toli.

Skorpionas

Emocijos kartais svyruos tarp sąvokų „reikia“ ir „noriu“. Viena vertus, susikaupę darbai reikalaus skubiai su jais susitvarkyti, kita vertus,  norėsis pabėgti nuo rutinos ir nuveikti ką nors įdomaus. Kad nepasiduotumėte abejonėms, reikėtų pasistengti rasti veiklą, kurioje verslas dera su malonumu. Na, arba bent jau suplanuoti savo dieną taip, kad vietos būtų ir vienam, ir kitam.

Šaulys

Diena bus kupina bendravimo su įvairiais žmonėmis. Galimos naujos įdomios pažintys ar susitikimai, kurie pakeis dabartinius planus. Radikalių pokyčių nežadama, bet vis dėlto bus įdomių gyvenimo vingių ir naujų įspūdžių. Gerai būtų trumpai išvykti – bent pasivaikščioti už miesto.

Ožiaragis

Gresia ginčai, kivirčai ir įvairūs konfliktai. Nieko kito nenumatoma. Tačiau, kalbant apie ginčus ir kivirčus, jų skaičius bus tiesiogiai proporcingas pokalbių skaičiui. Kitaip tariant, su aplinkiniais geriau bendrauti minimaliai. Arba bent jau apsišarvuoti kantrybe.

Vandenis

Į mintis atkakliai veršis tolimų kelionių vėjas. Stenkitės to neatskleisti savo vyresnybei – vargu ar ji tai įvertins. Daug geriau galvoti ir planuoti kokias nors būsimas keliones ar išvykas. Jei dar neapsisprendėte, kur praleisite atostogas ar kitą savaitgalį, pats metas tai padaryti.

Žuvys

Informacijos trūkumas tikrai negresia. Rizikuojate stačia galva pasinerti į intrigų, gandų ir šnekų atmosferą. Galite nė nepastebėti, kaip tapsite ne pačios patikimiausios informacijos platintojomis. Kartu stenkitės nenusileisti iki nepagrįstos kritikos (netgi už nugaros). Priešingu atveju tai gali pasunkinti jūsų santykius su aplinkiniais.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

FTW

A tai kokia Lietuvos smetankė ivarditą prašom

SUSIJUSIOS NAUJIENOS