Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (spalio 22 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SPALIO 22 D.)

  • 0

Avinas

Avinas rizikuoja praleisti visą dieną spręsdamas kitų žmonių problemas. Dėl šios priežasties jų pačių reikalai ir planai gali būti laikinai nustumti į antrą planą. Padėdamas kitiems Avinas šiandien turi galimybę susirasti naujų draugų ir sąjungininkų.

Jautis

Jautis gali nustebinti visus savo organizaciniais gebėjimais. Tai, dėl ko vakar būtų tekę įkalbinėti ilgai, šiandien Jaučiui gali pasisekti be jokių papildomų pastangų. Jaučio įtikinėjimo talentas pasižymės pozityvumu ir nepriekaištinga logika. Atsispirti aplinkiniams bus nelengva.

Dvyniai

Dvynių šūkis šiandien: „Svarbiausia tvarka namuose!“ Ir tai ne tik patalpų valymas, bet ir tvarka asmeniniuose reikaluose. Dvyniams tai puikus metas sustiprinti santykius su artimaisiais arba išspręsti šiuo metu šeimoje susikaupusius nesusipratimus.

Vėžys

Vėžio sėkmės raktas yra nuoseklumas. Protas šiandien dirbs aiškiai ir greitai, reikalai eisis itin sklandžiai. Bendraudamas Vėžys šiandien gali nustebinti aplinkinius savo apdairumu. Vėžiui tai bus naudinga, tačiau jo mylimam žmogui gali sukelti žiovulį.

Liūtas

Liūtui reikės susitvarkyti savo finansus. Patartina šių reikalų neatidėti vėlesniam laikui, nes patogesnio laiko dar ilgai nebus. Šiandien Liūtui bus labai naudinga sėsti prie stalo ir susirašyti pagrindinius artimiausios ateities planus, ypatingą dėmesį skiriant išlaidų ir pajamų skilčiai. Tikimybė, kad šie planai bus sėkmingi, yra labai didelė.

Mergelė

Mergelė visur norės matyti logiką ir prasmę, tik gaila, kad aplinkiniai nebūtinai jai pritars. Nieko baisaus, ramiai užsiimkite savo reikalais, ir viskas vyks itin sklandžiai. Mergelei ypač pasiseks nuoseklumo ir logikos reikalaujančiuose darbuose, tad nereikia eikvoti papildomų emocijų niekam kitam.

Svarstyklės

Kad ir kas nutiktų, Svarstyklės atsiribos nuo realybės. Tegul pasaulis eina iš proto, kaip nori, – Svarstyklės šiandien imsis savo reikalų. Pasaulis apskritai nevertas jų dėmesio! Na, nebent šiek tiek pakalbėti apie jo keistenybes ir trūkumus.

Skorpionas

Skorpionas turės galimybę organizuoti bet kokį šou. Tik neišku, koks tai bus pasirodymas, – gražus spektaklis su gausybe žiūrovų ar banali šeimos scena su indų daužymu ir kalbėjimu pakeltu tonu. Bet kokiu atveju meniniai Skorpiono gebėjimai šiandien bus ypatingi.

Šaulys

Šaulio darbotvarkėje bus su organizavimu ir disciplina susijusių klausimų. Viskas, kas neįeina į nustatytas normas ir taisykles, gali sukelti Šaulio pasipriešinimą. Pasistenkite, kad tai nevirstų susierzinimu. Nemėginkite šiandien skaityti moralų aplinkiniams.

Ožiaragis

Ožiaragiui nepakenks rasti laiko suorganizuoti draugišką pasibuvimą. Dar geriau su draugais nueiti į kokį nors renginį – teatrą, parodą, ar kiną. Svarbiausia, kad tema būtų įdomi. Tokiu atveju šilta draugiška atmosfera ir teigiamos emocijos Ožiaragiui šiandien garantuotos!

Vandenis

Vandeniui kategoriškai draudžiama bendrauti su viršininkais. Jei vyresnybė nuspręs jus iškviesti ant kilimo arba susisiekti su jumis telefonu, sugalvokite bet kokią priežastį atsisakyti: serganti močiutė, staigi migrena, branduolinis karas... Priešingu atveju bendravimas su vyresnybe Vandeniui gali grėsti atleidimu.

Žuvys

Žuvų darbotvarkėje bus du klausimai: „Kas kaltas?“ ir „Ką daryti?“. Tikimybė rasti atsakymą į antrąjį klausimą yra maža, o ieškodamos kaltųjų Žuvys neturės jokių sunkumų. Mintys apie teisingumą, taip pat apie tai, kas ir kaip turėtų elgtis, kartais atitrauks Žuvų dėmesį nuo jų pačių planų. Gal ir nereikia ieškoti tų kaltųjų? Geriau būtų užsiimti savo reikalais.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS