Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (spalio 24 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SPALIO 24 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė spalio 24-ajai, ketvirtadieniui.

AVINAS. Nesistenkite viską tempti vieni, ypač jei esate užsikrovę sunkią naštą, pavyzdžiui, užsiimate nuodugniu namų ar darbo vietos tvarkymu. Dalinkitės pareigomis su kitais, tarkitės dėl išlaidų.

JAUTIS. Regis, nekasdieniškas interesas sukels energijos antplūdį. Tai gali būti susiję su atsinaujinusiu hobiu, seksualiniu arba kūrybiniu aktyvumu, romantišku pasiūlymu, galimomis papildomomis pajamomis.

DVYNIAI. Trokšite komforto, patogumų. Galbūt kažką rimtai pertvarkysite, keisite. Tai gali kainuoti daugiau nei apskaičiavote iš anksto. Padovanokite savo artimiesiems šilumos – jie bus už tai dėkingi.

VĖŽYS. Savo energiją nukreipkite į darbą ir kūrybą, o ne į tuščius plepalus. Nuo to priklausys, kaip pakryps pokalbis, turėsiantis įtakos jūsų profesinei, finansinei padėčiai.

LIŪTAS. Jums neblogai seksis rūpintis komfortu, apdaila ir panašiais dalykais, kurie sukuria jaukumo ar net prašmatnumo įspūdį. Labai norėsis šį bei tą nusipirkti, atsinaujinti.

MERGELĖ. Tai gali būti naujų galimybių diena, kai po ilgų pastangų ims ryškėti rezultatai ar perspektyvos. Visa tai gana trapu, todėl nesielkite lengvabūdiškai. Trumpalaikio malonumo suteiks šou renginys, ilgalaikio – tikra meilė.

SVARSTYKLĖS. Galite sulaukti žinių iš nepažįstamų žmonių, valdininkų. Pasiūlymus, patarimus verta apmąstyti, o ne nurašyti į svajonių skyrelį. Neignoruokite sveikatos problemų.

SKORPIONAS. Šiandien teigiamai veiksite aplinkinius ir jie jus taip pat. Žadinsite romantiškas emocijas, draugiškumo bei solidarumo jausmus. Geras metas pamėginti atnaujinti jums svarbius santykius, jeigu jie neseniai patyrė krizę.

ŠAULYS. Jeigu būtina, šiandien tvarkykite dokumentus, kreipkitės į valdžią dėl leidimų, oficialių raštų, patvirtinimų, atsiskaitymų. Bus nelengva, bet naudokitės tomis progomis, kurios dabar įmanomos.

OŽIARAGIS. Šiandien palanku konsultuotis su juristais, vizituoti įtakingus asmenis. Galimi netikėti tokių žygių rezultatai. Galbūt nustebins kolega ar pažįstamas iš užsienio arba tiesiog įsisvajosite apie rimtas permainas savo gyvenime.

VANDENIS. Šiandieną galite kažko atsisakyti dėl naujo tikslo arba tiesiog dėl to, kad taip kreipia aplinkybės. O galbūt savaime atkris viena iš pasirinkimo galimybių, ir jums nebeteks dėl to sukti galvos.

ŽUVYS. Šiandien jums turėtų sektis reikalai, susiję su tarpininkavimu, apsikeitimu informacija, žmonių telkimu aktualiam reikalui ar pan. Galbūt rasite patikimų bendraminčių, partnerių.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS