Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (spalio 25 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SPALIO 25 D.)

  • 0

Avinas

Bet kokia banalybė atrodys netinkama ir kvaila. Aplinkiniai, kaip tyčia,  balansuos tarp kvailumo ir banalumo. Vienintelis dalykas, kuris šiandien pripildys optimizmu – jūsų paties intelektas.

Jautis

Sėkmės paslaptis slypi paprastume. Gaila, kad būsite linkęs mąstyti kitaip, rizikuodamas susižavėti pernelyg sudėtingomis schemomis ir planais. Rizikuojate pasiklysti savo mintyse. Iš to nebus jokios naudos. Svarbiausia, nereikia ieškoti sudėtingų paaiškinimų aplinkinių elgesiui – patikėkite, viskas daug paprasčiau nei atrodo.

Dvyniai

Galite jausti nepaaiškinamą meilę matematikai. Užduotys, kurios kitą dieną atrodytų nuobodžios ir sukeliančios žiovulį, suteiks intelektualinį malonumą. Galbūt neįgysite puikaus matematiko šlovės, bet užsiimti kuo nors naudingo protui tikrai nepakenks.

Vėžys

Pokalbyje stenkitės parodyti savo erudiciją. Galite, pavyzdžiui, nustebinti aplinkinius citata, o dar geriau – kokio nors mažai žinomo, bet pretenzingo filosofo. Šiandien intelektas reikalingas kaip niekada.

Liūtas

Galvoje kartkartėmis gims įvairių planų dėl namo ar vasarnamio sutvarkymo ir rekonstrukcijos. Šie planai bus labai konstruktyvūs ir protingi, tačiau jų gali būti tiek daug, kad niekada jų neįgyvendinsite. Jei vis dar ketinate įgyvendinti savo idėjas, sutelkite dėmesį į kažkokį vieną dalyką.

Mergelė

Galite jausti keistą ir nesuvaldomą potraukį filosofijos mokslui. Idėjos atrodys genialios ir įdomios. Tačiau po poros dienų jos greičiausiai atrodys visiška nesąmonė arba geriausiu atveju nenaudingu proto žaidimu.

Svarstyklės

Gali kilti smalsių minčių, kaip kuo puikiausiai ir be papildomų pastangų pagerinti savo finansinę padėtį. Ne faktas, kad šie planai bus iškart įgyvendinti, tačiau atsiminti ar net užsirašyti juos į sąsiuvinį tikrai verta. Galvoti apie meilę – kenksminga. Geriau veikti.

Skorpionas

Pajusite nuostabų sugebėjimą paprasčiausiu ir efektyviausiu būdu išspręsti bet kokią sudėtingą problemą. Jei iš karto išspręsti sunkios užduoties neišeis, norėsite ją peržengti, kad galėtumėte judėti toliau. Gal tai ne visai teisinga matematikos požiūriu, bet efektyvumo požiūriu – visai tinkama.

Šaulys

Diena bus įprasta, atrodys kaip kruopščiai liniuote nubrėžta schema: vargu ar kokios nors aplinkybės sutrukdys jūsų numatytiems darbams ir planams. Nebus nuobodu. Neabejotinai atsitiks kažkas įdomaus.

Ožiaragis

Aplinkiniams gali atrodyti, kad gudraujate ir kalbate klaikias nesąmones. Kartais taip atrodys ir jums. Būsite linkęs viską komplikuoti ir savo mintis formuluoti pernelyg įmantriai.

Vandenis

Galite praleisti visą dieną galvodamas apie įvairiausias idėjas ir planus. Planai gali būti labai įvairūs – pradedant mintimis apie namo pertvarką ir baigiant idėjomis apie Visatos pertvarką. Kai kurie iš jų atrodys įspūdingai, tačiau jiems įgyvendinti vis tiek neliks laiko.

Žuvys

Geriausia būtų nuveikti ką nors intelektualaus ir naudingo. Bent jau tai jums geriausiai pavyks daryti. Malonumo iš tokios veiklos šiandien bus daug. Jei tingite spręsti galvosūkius ar skaityti, galite nueiti į muziejų, į kažkokią ekskursiją.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS