Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (spalio 29 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SPALIO 29 D.)

  • 0

Avinas

Avino galva bus tiesiog perpildyta įvairiausių planų ir projektų! Nenuostabu, nes būtent šią dieną likimas suteikia Avinui didžiausius šansus įgyvendinti planus. Tik pasistenkite neiškeisti turtingų šios dienos galimybių į labai menkaverčius dalykus. Šiandien nereikėtų vengti didelių ir triukšmingų kompanijų. Priešingai  – ten jūsų laukia sėkmė.

Jautis

Jaučiui nereikėtų demonstruoti savo emocionalumo, nes už jį tai darys kiti. Visą dieną Jaučiui atrodys, kad aplinkiniai tik žaidžia jo nervais. Tai netiesa! Iš tikrųjų aplinkiniai turi krūvą savo reikalų. Jaučio nervais jie žais tik retkarčiais.

Dvyniai

Dvyniai ne kartą gali patirti tikrą jausmų sumaištį. Kai kurie įvykiai ar netikėtas susitikimas jiems gali sukelti tikrą emocijų audrą. Galbūt net jų sieloje įsiliepsnos viską ryjanti aistra. Kad ir kokie jausmai siautėja Dvynių širdyje, šiandien verčiau nedaryti skubotų išvadų: vos po dienos ar dviejų aplinkybės gali pasikeisti. Tačiau gal ir ne.

Vėžys

Vėžys gali būti linkęs į nesantūrumus smulkmenose. Dideli dalykai, susiję su santūrumu, Vėžiui taip pat bus problemiški, tačiau jo reakcija į smulkmenas atrodys visiškai hipertrofuota, o kartais net komiška. Vėžiui tinkamiausia šiandien būtų pabandyti daugybę šios dienos nesusipratimų ir nesąmonių paversti pokštu. Tačiau reaguoti į juos ramiai ir adekvačiai jis nesugebės.

Liūtas

Liūtą gali įtraukti nesuvaldomas įvairių emocijų sūkurys. Visą dieną jis stengsis būti įvykių sūkuryje ir ne kartą atsidurs dėmesio centre. Atkreipti į save dėmesį bus gana paprasta – tiesiog reikia pokalbyje paliesti turto ir sėkmės temą. Viskas, kas susiję su dideliais pinigais ar aukšta padėtimi visuomenėje, šiandien sukels ypač aktyvią aplinkinių reakciją.  Liūtui nebus taip jau ir sunku susirasti bendraminčių ir sutarti su įdomiais žmonėmis.

Mergelė

Mergelei geriau neduoti valios savo kalbai: yra galimybė pasakyti artimiesiems tiek daug nereikalingų dalykų, kad tai taps rimtu išbandymu santykiams. Paprastas, nuoširdus pokalbis šiandien gali greitai ir nepastebimai pereiti į kalbėjimo pakeltu tonu ar net indų daužymo etapą. Kad iki to nenueitumėte, bendraudami su artimaisiais venkite slidžių temų ir jokiu būdu nesuasmeninkite.

Svarstyklės

Svarstyklėms diena žada daug nesibaigiančių pokalbių. Jie daugiausia suksis apie sėkmę, pinigus ir pamąstymus, kodėl Svarstyklėms viso to trūksta. Gali būti, kad viename iš šių nuoširdžių pokalbių Svarstyklės pačios nepastebės, kaip pagražins savo dorybes ir ilgam pelnys fantazuotojų šlovę.

Skorpionas

Tai diena, kai Skorpiono savijauta gali pasikeisti kardinaliai, tik nebūtinai į gerą. Šiandien kaip niekada jis turi būti atsargus bet kokiuose su pinigais susijusiuose reikaluose. Skorpionas turėtų būti dėmesingesnis mylimam žmogui. Deja, net ir menkas nesusipratimas gali sukelti ištisą audrą, kurią nuraminti bus itin sunku.

Šaulys

Šaulio planai gali labai nusidėti megalomanija arba kraštutiniais atvejais gigantizmu. Jei Šaulys nenori likti be nieko, šiandien jam reikia būti  kuklesniam ir kažkaip derinti savo ambicijas su galimybėmis. Nereikia pamiršti, kad Napoleono planai, be abejo, puiku, tačiau ne visi Napoleonai baigė savo karjerą gerai.

Ožiaragis

Aplinkybės ir vėl sumaišys Ožiaragio planus, priversdamos jį plaukti prieš srovę. Pats Ožiaragis šiomis akimirkomis gali patirti keistą pasyvumą ir nenorą ginčytis su aplinkybėmis. Deja, pasiduodamas tokioms nuotaikoms, šiandien jis rizikuoja gauti nemažai problemų. Taigi, nori ar nenori, vis tiek teks plaukti prieš srovę!

Vandenis

Vandenio diena visiškai priklausys nuo to, kuria koja jis išlips iš lovos. Tinkama – diena bus nuostabi visais atžvilgiais ir praeis ne tik gerai, bet ir nuostabiai. Jei atsikels ne ta koja, tai visą dieną viskas kris iš rankų. Taigi, pabudę ryte, pasižiūrėkite atidžiau, o jei įtariate, kad ne ta koja, vėl atsigulkite. Gal antrą kartą pasiseks labiau?

Žuvys

Žuvims reikės ištvermės. Deja, šiandien net nedidelis pykčio protrūkis gali virsti tikru uraganu, kuris tuoj pat sugadins visus Žuvų reikalus ir planus. Žodžiu, Žuvims geriau vengti bet kokių stiprių emocijų. Jei jos jaučia, kad jau pasiruošusios įniršti, turi pabandyti atidėti tai bent iki rytojaus. Rytoj bus lengviau.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS