Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (spalio 29 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SPALIO 29 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė spalio 29-ajai, ketvirtadieniui.

AVINAS. Būkite apdairūs, pareigingi, tuomet galbūt pajudės į priekį reikalai, susiję su įstrigusiais darbais, biurokratinėmis operacijomis. Visgi nelengvai seksis atgauti skolą, padengti nuostolį. Pažabokite savo impulsyvumą, nesielkite agresyviai.

JAUTIS. Atsiras konfidencialių reikalų, kuriuos turėsite tvarkyti vengdami viešumo. Galite pajusti potraukį svaigintis. Pavojų gali sukelti sveikatos sutrikimas, išprovokuotas traumos ar ūmios infekcijos. Pasisaugokite.

DVYNIAI. Noriai bendrausite ir neblogai sutarsite su aplinkiniais. Tačiau nelengva bus išlikti korektiškiems. Lengva įsivelti į nepadorius žaidimus bei aferas. Saugokitės avarinių situacijų, nuostolių.

VĖŽYS. Tikriausiai slėgs netikrumas dėl karjeros, asmeninių santykių ir pan. Spręsdami rimtus reikalus, stengsitės parodyti, ką sugebate. Tačiau sielos gilumoje suksis nerimo kamuolys. Svarbu nepasiduoti įžūlioms provokacijoms, bandos jausmui.

LIŪTAS. Jeigu esate įsitraukę į neįprastą projektą, semiatės naujų žinių ar demonstruojate savo kompetenciją, mezgate pažintis, patirsite įdomių įspūdžių, pasižymėsite viešai ir pan. Saugokitės ugnies, avarijų.

MERGELĖ. Aktualūs bus mokesčių, draudimo, investicijų, alimentų klausimai. Kai ką pavyks išspręsti. Visgi nesitikėkite ką nors gauti už dyką. Saugokitės ugnies, agresijos, avarijų.

SVARSTYKLĖS. Norint kai ką taikiai išsiaiškinti ir objektyviai suvokti, jums gali prireikti tarpininkų pagalbos arba specialistų patarimų. Suinteresuotus asmenis gali trikdyti jūsų bendravimo stilius. Arba patys susidursite su agresyviais asmenimis.

SKORPIONAS. Gali būti, kad imsitės reformų, ieškosite darbo ar dalykinių partnerių, pirksite įrangą, techniką, ją taisysite arba tuo domėsitės. Saugokitės traumų, infekcijų, neprovokuokite agresijos.

ŠAULYS. Bus galimybių pasireikšti sporto, kūrybos srityje. Dėmesio iš jūsų šiandien sulauks žmonės, kuriems esate neabejingi. Tačiau šeima, meilė arba vaikai turbūt sukels netikėtų rūpesčių. Saugokitės traumų.

OŽIARAGIS. Šiandien ramybės neduos kai kurie opūs verslo arba nuosavybės klausimai. Regis, būsite emocionalūs ir labiau remsitės jausmais nei protu. Problema gali tapti šeiminė situacija, jei ilgai vakarosite nežinia kur ir su kuo už namų sienų.

VANDENIS. Regis pasinersite į kasdienybės verpetą. Tikriausiai domėsitės reikalais, kuriems trūksta tinkamai sutvarkytų dokumentų, informacijos ar pan. Regis, teks daug dėmesio skirti ir artimam žmogui.

ŽUVYS. Būsite nusiteikę tvarkyti nuosavybės bei komercinius reikalus. Tikriausiai ieškosite galimybių lengvai pralobti, tačiau tai pasirodys ne taip paprasta. Neprovokuokite agresijos, saugokitės traumų, žalos.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS